Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: Crazy

Domyślnie Crazy

Zapraszam do konstruktywnej krytyki!
    The pięćdziesiąt
    Chciałbym mieć kilka szkieł ostrych niczym kieł.

Domyślnie

jako widoczek zachodzacego słońca byłoby może i ładne, ale z tą panną doświetloną lampą to wg. mnie niewypał...
    MarcinWilk

Domyślnie

NO brawo kolego, w końcu się udało. No to konstruktywnie:
    kobieta ma ucięty żakiet i trochę widać że dynamika jest symulowana. Ale ogólne wrażenie jest ok.

Domyślnie

Wilku, wyszedłem z założenia, że takich widoczków jest dużo, więc postanowiłem kogoś tam wstawić oprócz samego słońca i chmurek, a gdybym tego kogoś nie doświetlił to by go nie było widać

Arku, dynamika w pewnym sensie może i jest symulowana, ale w gruncie rzeczy zdjęcie wykonałem bardzo spontanicznie, stąd też nie było czasu na dokładne kadrowanie, a uwierz mi, że mi równiez brakuje tego kawałka żakietu

Pozdrawiam!
    The pięćdziesiąt

Domyślnie

a moze i by ciekawie wygladale sam cien na tle zachodzacego slonca czy takiego czyrwnoiastego nieba (mozna by bylo podrasowac kolorki filterkiem cokin 003 bo tak ciekawie rasuje na czerwono sycko a zachodziki wychodza miodnie )

tez mam zdanie ze to dopalenie lampa psuje efekcik troszke
    |D7100|SB-800|T17-50/2.8|S70-200/2.8|SY8/3.5|nogi GoldPhoto|Manfrotto|SanDisk|
    Pozdrawiam Tomek Kić

Domyślnie

A mnie się nawet podoba, za ideę. Jak dla mnie to
    "Rzucam płaszcz i lecę upajać się ciepłymi promieniami zachodzącego słońca"
    Nooooo, tylko to tak trochę bez sensu... ale miłe...
    Wykonanie - za poprzednikami, choć nie jest to nachalne i jako całość jest dla mnie zjadliwa w odbiorze.

sailor
    Gość

Domyślnie

czemu wg was dopalenie lampa psuje efekt? w 90% modowych fot plenerowych uzywa sie lamp na dopalenie .. tutaj mozna ja bylo leciutko zdusic .. ale plus za pomysl proby .. dzialaj dalej .. i pokazuj wiecej

Domyślnie

mOSAd i sailor, dziękuję za słowa otuchy. Cieszę się, że w końcu ktoś, prócz mojego kumpla decembra zaakceptował tą fotkę, bo mi się ono bardzo podoba. Pozdrawiam!
    The pięćdziesiąt

Domyślnie

Nie wiem jaki tu był czas ale jakby się dało zrobić synchro na 2ga lamelke przy dluższym czasie to było by to.
    Pozdrawiam Tomasz
    D-7000, D-80, F-601m, N18-105dx VR, N18-70dx, N70-300VR, SB-800, kilka sowieckich słoików

Domyślnie

Jak dla mnie ta pani powinna być oświetlona, ale dużo słabiej, trochę sztucznie to teraz wygląda.

Uprawnienia umieszczania postów