Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Wątek: Zimno i ponuro

Lightbulb Zimno i ponuro

Jak w tytule. Niezwykle rzadko, raz na dziesięciolecia w południowej części UK można spotkać taki śnieg. Dodam, że cały czas padał śnieg, słońce stało wysoko za chmurami, więc nie było szans na wydobycie faktury śniegu.

1

2

3

Bonus z kolegą

Domyślnie

Staranne wykonanie. Dwójka mi się podoba. Ciekawa sterylna atmosfera i cisza. Śniegoskoczylas odważny

Domyślnie

No to myślę, że dobrze wykorzystałeś, tak rzadko występujące w tym regionie zjawisko atmosferyczne mnie najbardziej podchodzi nr 2
    Nikon D90 + NIKKOR 18-105 mm + NIKKOR 85 mm 1.8 D

Domyślnie

Więc ja wybiorę 2 a w szczególności 3. Dwójka ma najszerszą tonację jednak przy takim świetle wyszła troszkę bura

Domyślnie

Podobaja sie, takie surowe obrazki.

Domyślnie

Przemyślane i znakomicie skomponowane kadry, świetne szarości , które oddają klimat.

Domyślnie

Mi najbardziej widzi się jedynka, dwójka też jest dobra, ogólnie fajnie przygotowane ładne kadry.

Domyślnie

Przede wszystkim wszystkie trzy prace są bardzo dobre kadrowo - miejsce niby niczym specjalnym się nie wyróżnia, a jednak widz czerpie przyjemność z oglądania go. Najbardziej podoba mi się 2, poziom jasności jest w niej, jak na mój gust, optymalny.
    "Myśleć, że się coś wie, to najlepsza obrona przed dowiedzeniem się czegoś" - Terry Pratchett
    Pozdrawiam! Jacek

Domyślnie

Super jest Mnie by jak zwykle jakieś pastele wyszły

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów