Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 14 z 14

Wątek: Kumple

Domyślnie

lok_men zapewne będę bardziej twórcza i kreatywna jeżeli zacznę postrzegać dzieciństwo jako mroczną otchłań traumatycznych przeżyć.Chore,osierocone dzieci choć nie tylko,to jednak w dużej mierze kojarzą mi się ze smutkiem,cóż,pewnie jestem nienormalna.Jestem matką i świat dzieci nie jest mi obcy,no ale jestem w tym procencie nudziarzy,którym dzieciństwo kojarzy się z radością ,beztroską i szczęściem.Niech tak pozostanie!!!

Domyślnie

Droga KathyNoo, kompletnie nie rozumiem o co Ci chodzi :/ Robi się niemerytorycznie.
    Nikon D50, Sigma 70-300 APO DG, Nikkor 18-55 ED

Domyślnie

Na każdym forum foto są kontrowersje co do oceny zdjęć. Osobiscie mniej mnie interesują oceny moich fotografii. Fotografuję dla siebie i tych którzy to chcą oglądać. Cieszy mnie jednak to że na innych forach może mniej fachowych moja średnia jest dla mnie zadawalająca. Wniosek jest jednak taki że łatwiej jest oceniać niż być ocenianym. Druga prawda jest taka że oceny negatywne pozbawione porad wystawiają osoby nie mające do tego legitymacji w postaci demonstracji własnych dokonań. Jeżeli wystawiam zdjęcie do oceny to jednocześnie na podstawie zdjęć oceniającego wyciągam wnioski i staram się poprawić swoje foty. Oceny nieobecnych na forum w postaci własnych fotografii ignoruję.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez CathyNoo Zobacz posta
    lok_men zapewne będę bardziej twórcza i kreatywna jeżeli zacznę postrzegać dzieciństwo jako mroczną otchłań traumatycznych przeżyć.Chore,osierocone dzieci choć nie tylko,to jednak w dużej mierze kojarzą mi się ze smutkiem,cóż,pewnie jestem nienormalna.Jestem matką i świat dzieci nie jest mi obcy,no ale jestem w tym procencie nudziarzy,którym dzieciństwo kojarzy się z radością ,beztroską i szczęściem.Niech tak pozostanie!!!
    CathyNoo źle mnie zrozumiałaś. Chodzi mi o to, że nie można się ograniczać jedynie do radosnych zdjęć dzieci. A Ty zdjęcia ukazujące smutek stawiasz jedynie w kategorii dzieci źle potraktowanych przez los. Jesteś ode mnie z pewnością dożo bardziej doświadczona w sprawach dzieci. A co do nudy to nie Twierdzę, że jesteś nudna, ale chciałem się odnieść jedynie do tej wypowiedzi. hej
    Kto chce- szuka możliwości, kto nie chce- szuka wymówek.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów