Witam.
Może ten kadr komuś podejdzie
Wczorajszy słoneczny plener.
Zapraszam.
Szukaj
Witam.
Może ten kadr komuś podejdzie
Wczorajszy słoneczny plener.
Zapraszam.
D4s/D500/ 2xS 10-20/ N 70-200 2.8 FL/ N 200-500 5.6/Pentacon 50 1.8 / Helios 58 -2 /Manfrotto 055 XPRO3/Lee filters
dla mnie jest ok , podoba mi się przejrzystość no i prostota
Niby Ok, ale klosze lamp się zdeformowały po prostowaniu trochę za bardzo.
D90 | AF-S Nikkor 18-105 VR| AF-S Nikkor 70-300 VR| SB-900 | MB-D80 | i takie tam...
lomax - nie bierz tego absolutnie do siebie ! Ale skąd Wy szanowni koledzy wiecie, czy zachowanie tych "deformacji" nie było celowym zabiegiem autora ?
Może Pablo chce nas właśnie wciągnąć w ten perspektywiczny tunel ? To trochę jak z interpretacja wiersza - co autor chciał powiedzieć
Zarażony postawą Kolegów -dopisuję:
szkoda że kadr prawie centralny
szkoda że śnieg podeptany
szkoda że nie ma człowieka, który by to ożywił /a może właśnie nie miało go być ?/
i szkoda, że zasypali kamienie na tym odcinku plaży :/ /tego akurat nie widać na zdjęciu, ale jak marudzić to na całego/
Pablo - zdjęcie bardzo udane
p.s. na wszelki wypadek tłumaczę - powyższe uwagi to żart ma się rozumieć !
NIKON Z6II | FTZ | N 50/1.4 G |N 14-30/4 S | N 24-70/4 S | SB-900 | SanDisk CFexpress 128 GB | Velbon ULTRA VOXi L + Triopo B-1
Bawiąc się w PSie można te lampy skorygować. Np tak jak poniżej pokaże. Dodam, że mając do dyspozycji pełny rozm. obrazka można to zrobić dużo ładniej. Tak na szybko jeśli auto nie ma nic przeciw:
D4s/D500/ 2xS 10-20/ N 70-200 2.8 FL/ N 200-500 5.6/Pentacon 50 1.8 / Helios 58 -2 /Manfrotto 055 XPRO3/Lee filters
Ciężko nie zauważyć, od razu rzuca się w oczy.No tak wiem czekałem kto pierwszy to zauważy
Ogólnie ładnie wykonane.
Ładnie, czysto, kolory ceymes - gra muzyka!
Zapraszam
<a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>
No faktycznie szkoda tych lamp, ale poza tym bardzo fajnie w odbiorze![]()
Nikon D90 + NIKKOR 18-105 mm + NIKKOR 85 mm 1.8 D
Skontaktuj się z nami