Moj pierwszy post na tym forum i pierwsze zdjecie. Chociaz czytam je od jakiegos roku. A wiec taki maly portrecik ze studia. Marki aparatu nie podam powiem tylko ze nie canon
Szukaj
Moj pierwszy post na tym forum i pierwsze zdjecie. Chociaz czytam je od jakiegos roku. A wiec taki maly portrecik ze studia. Marki aparatu nie podam powiem tylko ze nie canon
ładna fotka i modelkA, szkoda ze przepalone włosy po prawej, no i czoło się świeci![]()
.:[nikon][nikkor][tamron][m42][cokin][lowepro][manfrotto][gimp][ps4][ubuntu][7]:.
.:KORAB:.
Mi przepały nie przeszkadzają, szkoda tylko że góra ucięta. Bardzo ładne zdjęcie (jak na Canona).
The pięćdziesiąt
Chciałbym mieć kilka szkieł ostrych niczym kieł.
hmm.. no ja w sumie jestem bardzo na tak, klasyczna mila praca, mam wrazenie obecnosci jakiegos dynamizmu tam..przyciaga to fakt.
"Używaj serca i umysłu po to, aby wspomagać siebie i bliźnich dobrym słowem, życzliwością i budzić w nich zachwyt dobrem."
Mnie się podoba bardzo, czoło można troszkę przygasić w PS. Bardzo wyraziste a kadr OK.
Bardzo miły w odbiorze kadr, piękna modelka, przepalenia na włosach mz nie przeszkadzają, a faktycznie czoło możnaby trochę zePSuć. (chciałbym zobaczyć wersje kolor)
prawie wszystko o microstockach
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
w 100% na tak wszystko jak dla mnie idealnie zrobione. Piekna fotka po całości
przyjeme zdjecie - lekkie wady typu przepalenia w niczym nie przeszkadzają
Bardzo ładne zdjęcie - przepał nie mprzeszkadza mi w odbiorze.
Pozdrawiam
Tomek
Puszka, statyw i negatyw - takie kiedyś były czasy, a dziś to same cyfrasy...
piękna dziewczyna, skupiona a nieobecna. ładny kadr, podoba się, zatrzymuje, wciąga.
Skontaktuj się z nami