Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Mała pustynia

Domyślnie Mała pustynia

Tym, co zimno

Domyślnie

cześć, po mojemu to brak tematu i brak światła. do mnie to zdjęcie nie gada.

w portfolio masz o wiele ciekawsze prace
    D700 | N16-35/4 | N50/1.4G | N85/1.8D

Domyślnie

Surowa kraina, a i słonko tak na zimno świeci. Ciekawe miejsce, pewnie coś masz w kieszeni jeszcze...
    Z9 + D500 + D300s + S 10-20 + N 17-55 2.8 + N 50/1.8 + N 70-200 VR II + N 400 2.8 TC S

Domyślnie

O ile miejsce bardzo ciekawe i ladnie w kadrze poukladane to jednak czegos tu brakuje. Mysle, ze mozna to podciagnac obrobka, chyba ze bylo takie twoje zamierzenie. Tak jak pisalem wczesniej kadr i kolory sa bardzo fajne i przyjemne w odbiorze.
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Domyślnie

Dobre zdjęcie, tj. kadr i jego kompozycja jak najbardziej mi pasują. Odczuwam jednak pewien niedosyt pod względem światła... Jest dzięki temu tutaj specyficzna atmosfera, co odnajduję jako wartość, niemniej chyba wolałbym żeby światłocienie zagrały mocniej
    "Myśleć, że się coś wie, to najlepsza obrona przed dowiedzeniem się czegoś" - Terry Pratchett
    Pozdrawiam! Jacek

Domyślnie

Jestem na nie.
    Zapraszam: www.kadr.pila.pl

Domyślnie

Może gdyby ... oświetlone góry i ciemniejszy pierwszy plan był...
    Fotoamator + Nikon D300, FujiFilm S5 Pro, Fujifilm X10 i XT-10
    Pozdrawiam. M.K.

Domyślnie

Wszystko gra ale światła by sie przydało
    Pzdr
    D4s/D500/ 2xS 10-20/ N 70-200 2.8 FL/ N 200-500 5.6/Pentacon 50 1.8 / Helios 58 -2 /Manfrotto 055 XPRO3/Lee filters

Domyślnie

Moze gdyby... Moze gdyby bylo swiatlo, to moze bym pokazal Dziekuje bardzo za odbior i komenty

Uprawnienia umieszczania postów