Tym, co zimno
Szukaj
Tym, co zimno
cześć, po mojemu to brak tematu i brak światła. do mnie to zdjęcie nie gada.
w portfolio masz o wiele ciekawsze prace
D700 | N16-35/4 | N50/1.4G | N85/1.8D
Surowa kraina, a i słonko tak na zimno świeci. Ciekawe miejsce, pewnie coś masz w kieszeni jeszcze...
Z9 + D500 + D300s + S 10-20 + N 17-55 2.8 + N 50/1.8 + N 70-200 VR II + N 400 2.8 TC S
O ile miejsce bardzo ciekawe i ladnie w kadrze poukladane to jednak czegos tu brakuje. Mysle, ze mozna to podciagnac obrobka, chyba ze bylo takie twoje zamierzenie. Tak jak pisalem wczesniej kadr i kolory sa bardzo fajne i przyjemne w odbiorze.
Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.
Dobre zdjęcie, tj. kadr i jego kompozycja jak najbardziej mi pasują. Odczuwam jednak pewien niedosyt pod względem światła... Jest dzięki temu tutaj specyficzna atmosfera, co odnajduję jako wartość, niemniej chyba wolałbym żeby światłocienie zagrały mocniej![]()
"Myśleć, że się coś wie, to najlepsza obrona przed dowiedzeniem się czegoś" - Terry PratchettPozdrawiam! Jacek
Jestem na nie.
Może gdyby ... oświetlone góry i ciemniejszy pierwszy plan był...
Fotoamator + Nikon D300, FujiFilm S5 Pro, Fujifilm X10 i XT-10
Pozdrawiam. M.K.
Wszystko gra ale światła by sie przydało
Pzdr
D4s/D500/ 2xS 10-20/ N 70-200 2.8 FL/ N 200-500 5.6/Pentacon 50 1.8 / Helios 58 -2 /Manfrotto 055 XPRO3/Lee filters
Moze gdyby... Moze gdyby bylo swiatlo, to moze bym pokazalDziekuje bardzo za odbior i komenty
![]()
Skontaktuj się z nami