Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: Kinga

Domyślnie Kinga

Witam..
    O robieniu glamurowych sesji nie mam pojęcia ale lubię robić portrety. Tu miałem okazję zrobić kilka fot (dokładnie 6) jako oświetlenie wykorzystując lampę kosmetyczną.. To co mi wyszło.. estetyka choć trochę wymuszona warunkami to w pełni zamierzona. Jestem oczywiście świadomy pewnych ewidentnych błędów kompozycyjnych ale ciekaw jestem ogólnego odbioru..

X-T2 | 35/2 | 50/2 | ETRSi | 75/2.8
    radek.art.pl / facebook

Domyślnie

naprawdę brzydki szum

Domyślnie

Witam,

Tak się przyglądam i waham... Ogólnie to jest mój klimat, ale 1 jakaś taka zwykła - pewnie to tło psuje mi odbiór, 2 - to dla mnie najlepsze, tak to fajna praca - chociaż trochę rażą przerysowania uda - no dobra, czepiam się trochę na siłe, bo fota ma moc. 3 - nie pasuje mi właśnie przez przerysowania. Co do szumu.... śmiać mi się chce i tyle....

Pozdrawiam, QuadMan
    Jakieś puszki i słoiki, a fotki takie sobie....

Domyślnie

Mam bardzo podobne odczucia a propos wszystkich trzech.

To nie szum, to ziarno Wylazlo bo foty byly na maksa niedoswietlone..
    Ostatnio edytowane przez radekone ; 10-12-2010 o 10:08

radek.art.pl / facebook

Domyślnie

no dobra, bije sie w klatke piersiowa, ziarno. Jednakze, czymkolwiek bylo wywolane na jedynce wlasnie nie nadaje klimatu zdjeciu, przez to wyszlo plasko a w tle balagan. Numer dwa od poczatku u mnie sie nie pojawia. Na trzy wspomniane udo robi nie najlepsze wrazenie, za to bardzo ladnie buzia wyglada, intrygujaco. Najfajniejsze ze wspomninych jest czworka.

Domyślnie

Jeśli nie ma światła to musi być jakas mega ciekawa poza/minika żeby był klimat.
    red light, dark room...

Domyślnie

Z całej serii najlepsze jest zdjęcie numer 2 Szkoda tylko oczu a dokładnie tego ,że nie są skierowane minimalnie bardziej przed siebie.

Domyślnie

Mnie się z kolei najbardziej ostatnie podoba. Na jedynce ziarno nie wygląda MZ zbyt ciekawie, na pozostałych tylko dodaje uroku. Jedynka pewnie mocno cropowana?
    clusca
    Fufu X

Domyślnie

Dzieki za uwagi, o to mi chodzilo.. Nastepna moze bedzie mniej przypadkowa i lepiej doswietlona

1 w ogole nie cropowana ale byla niedoswietlona o conajmniej kilka EV.

radek.art.pl / facebook

Domyślnie

Mnie też to ziarno/szum nie bardzo do gustu przypadło Modelka trochę sztywno pozuje, takie mam wrażenie, że była spięta
    Dopiero się uczę..
    Nikon D40 + Nikkor 18-55 VR

Uprawnienia umieszczania postów