Piękne światło na wszystkich.
Na ścianę kupiłbym dwójkę![]()
Szukaj
Piękne światło na wszystkich.
Na ścianę kupiłbym dwójkę![]()
Piękny pionowy zestaw Pawle! Nie będę oryginalny i wybiorę dla siebie jedynkę, w której moc tkwi właściwie w każdym jej aspekcie - od kadru i perspektywy począwszy, na wyrazistości i tonacji skończywszy - jest bomba! Następna w kolejności jest trójka - motyw i jego podświetlenie to jest poezja po prostuTrójka również mi się podoba, taka klasyczna jest (ślad w komozycji jak najbardziej wskazany). Bardzo udana odsłona
![]()
"Myśleć, że się coś wie, to najlepsza obrona przed dowiedzeniem się czegoś" - Terry PratchettPozdrawiam! Jacek
1 bardzo ladna, ale moim faworytem jest 2 za ta gre swiatla i cienia na podlodze. A kolory swietne na wszystkich.
Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
Pozdrawiam, Krzysiek.
Dla mnie jedynka jeśli chodzi o kadr, kolory tylko może trochę za cukierkowe. Pozdrawiam
Ciągły brak czasu jest dobrą wymówką...
Zestaw świetny, rozbudzający wyobraźnię, już by się chcialo tam byc gdyby nie to zimnoDwójeczka the best. Ciekawe jaki zwierz tam maszerował
![]()
D7k|N17-55 2.8|N Micro 60 2.8G ED|N35 1.8G|N85 1.8|SB900
Wszystkie sa bardzo ladne, glownie za sprawa poranno-zimowego swiatelka
Kadr 1 jest bdb, ale... do mnie duzo "glosniej" gada nr 2 - bardzo mi sie podoba.
P.S. Szczerze zazdroszcze Wam tego wypadu![]()
Wszystkie na wielki +, ale najbardziej 1 i 2![]()
Pozdrawiam, Michał!
BLOG
Skontaktuj się z nami