Close

Strona 23 z 72 PierwszyPierwszy ... 13212223242533 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 221 do 230 z 720

Wątek: Cena LPG

Domyślnie

Przy cenach paliw czuję się jak stary dziadek, czy już nikt nie pamięta czasów gdzie kupowało się paliwo po 1pln na stacji, w 2000r zakładałem instalację LPG cena paliwa 3,3 gazu 0,67pln, najtańsze tankowanie 0,53/l, nie wiedziałem jak to wyjeździć.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ku6i Zobacz posta
    I co, będziecie jeździć PKSem? Śmieszą mnie takie głosy oburzenia. Kupiłeś auto na dane paliwo, więc musisz się liczyć z tym, że będziesz musiał płacić, niezależnie od ceny.
    A na krótsze dystanse polecam rower.
    To nie są głosy oburzenia tylko analiza sytuacji
    Nie wiem jak Ty ale ja nie lubi być zapinany od tyłu przez paliwowych spekulantów

Domyślnie

No to Barak zapowiedział oficjalnie, że robią wjazd jak Kadafer nie podporządkuje się rezolucji onz - czyli znowu po ropę wyprawa jankesów ehhhh

Gaduła Awatar ku6i
    Miasto
    Górny Śląsk/Kraków

Domyślnie

Chyba nie o ropę tutaj chodzi. Ale oczywiście najfajniej, najmodniej i w ogóle "naj" jest jak się napisze, że "jadą po ropę".

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ku6i Zobacz posta
    Chyba nie o ropę tutaj chodzi. Ale oczywiście najfajniej, najmodniej i w ogóle "naj" jest jak się napisze, że "jadą po ropę".
    jak nie po ropę jak po ropę ?
    przecież nie po to, żeby dyktatorską stabilną libię zamienić w drugi afganistan ...
    w dobie narzekania na podpisy sprzętowe, w poczuciu winy usunięty ...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez siona Zobacz posta
    jak nie po ropę jak po ropę ?
    przecież nie po to, żeby dyktatorską stabilną libię zamienić w drugi afganistan ...
    Bingo

Domyślnie

no i mam nadzieje ze przywroca tam lad i demokracje bo w jukeju benzyna po 1.40 juz co mnie troche martwi

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jackrabbit Zobacz posta
    no i mam nadzieje ze przywroca tam lad i demokracje bo w jukeju benzyna po 1.40 juz co mnie troche martwi
    Jak do tej pory Libijczycy za dyktatora Kaddafiego mieli chleb i benzynę po 20 centów. Po wprowadzeniu demokracji, która jak wiadomo jest kosztownym ustrojem chleb i benzyna w Libii będzie po dwa dolary.
    Będą musieli zaciągnąć 50 mld dolarów pożyczki w Banku światowym, na tzw. odbudowę kraju i za drugie tyle kupić amerykańskie obligacje.

Domyślnie

Chłopaki - temat jest o cenach gaziu, a nie o tym, jak ewentualnie zagazować gościa w chorym berecie.
    Krzysztof Paszkiewicz

Domyślnie

tak odbiegając od tematu poprzednich postów to wczoraj w Krakowie na Zakopiance mijałem LUKoil i 2,41

Strona 23 z 72 PierwszyPierwszy ... 13212223242533 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów