Close

Strona 19 z 72 PierwszyPierwszy ... 917181920212969 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 181 do 190 z 720

Wątek: Cena LPG

Domyślnie

A to każdy tak ma

Domyślnie

Nieprawda Niektórzy mają paliwo firmowe hehe

Domyślnie

Ale nie rozmawiamy tu o szcześciarzach
    Niektórzy to nawet autko mogą sobie wybrać..

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ASAHI Zobacz posta
    Ja jednak nie chcę auta na prąd. Jestem konserwą, ma być silnik spalinowy i tyle. A co będzie spalał - może być i woda - to mnie nie interesuje.
    Ostatnio nawet ekolodzy zaczęli protestować przeciw samochodom elektrycznym - policzyli sobie wszystko na spokojnie z kartką i długopisem, aż w końcu doszli do oczywistych wniosków.

Domyślnie

Nareszcie.. Mówić tumanom że to gorsze zło to nie rozumieli..

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Czornyj Zobacz posta
    Ostatnio nawet ekolodzy zaczęli protestować przeciw samochodom elektrycznym - policzyli sobie wszystko na spokojnie z kartką i długopisem, aż w końcu doszli do oczywistych wniosków.
    Przecież od samego początku było wiadomo, ze ładowanie aku aut elektrycznych, "prundem" pochodzącym ze spalania paliw kopalnych nie jest ekologiczne. Tzn. wszyscy wiedzieli, oprócz ekologów.

Domyślnie

Po pierwsze ładowanie prundem jest bez sensu, po drugie produkcja tych wynalazków jest skrajnie nieekologiczna, po trzecie nowoczesne, małolitrażowe, uturbione bzyki z dziesięcioma katalizatorami i filtrami emitują spaliny które pewnie są czystsze, niż przykładowo takie świeżuśkie, krakowskie powietrze.

Wiadomo, że od dawna było wiadomo, tylko pewnie się jeden gamoń z drugim musieli mieć nieszczęście przejechać się jakim Priusem i w końcu do nich dotarło

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Czornyj Zobacz posta
    Koncerny motoryzacyjne już sporo siana udupiły w elektryki, więc teraz one będą lansować "green power".
    Ekolodzy muszą z czegoś żyć, teraz to będzie be i tak ten chocholi taniec będzie się kręcił w kółko macieju.
    A my będziem finansować, tą ciuciubabkę.
    pozdrawiam Krzysiaczek

Domyślnie

Może już niedługo zanucimy "There are nine million bicycles in Warsaw"

Zasłużony Awatar ALF
    Miasto
    Mysłakowice Karkonosze

Domyślnie

Ja pierdziulę tą popapraną eko-kłamstwo-logię. Ja ciem duzy sylnyczek, tak ze 3 lyterki mynimum, bez turbów - przeżyje dwa, albo i trzy ekologiczne, do wyprodukowania których cza sporo zanieczyścić
    Pozdrawiam Serdecznie Jacek Pawłowski
    F70+D50+D200+Tamron 28-75/2.8+Tamron 17-35/2,8-4+Sigma 70-200/2,8HSM+Nikkor 12-24/4+Nikkor 85/1,8+Metz 54MZ4i+MF055PRO+MF479B ANKIETA - LAMPY BŁYSKOWE

Strona 19 z 72 PierwszyPierwszy ... 917181920212969 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów