Szukaj
150 wyswietlen i nikomu nawet zbesztać się nie chciało![]()
zbesztam Ci zdjęcie numer 3 bo pani wyglada jakbys ja przylapal na sikaniu
bonusik chyba najciekawszy z tego setu
Contax 645, Zeiss 80mm f/2
1- przepalona
2- dziwne cięcie ręki
3- tragiczna poza, odcięty łokieć
4 - słaby kadr, dużo u góry a stopy ucięte
bonus - całkiem ciekawy (obróbka- popracowałbym nad nią )
Nie chodzi o to, na co się patrzy, ale co się widzi - H.D. Thoreau
W bonusie odmłodziłeś zdecydowanie i mina naturalnie wyszła - fajne.
red light, dark room...
a na 2 podoba sie przepal na ramieniu.. ? nad oczami tam mocno pracowales ale brakolo wiedzy i umiejetnosci na usuniece innych mankamentow
www.facebook.com/kpaprocki
|| D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.
hej!
sevenoo- nie znam sie na sikajacych kobietach, wiec pozostaje uwierzyc na slowo
DonArturo- a w czym przeszkadza ten przepał ? to było celowe działanie, chcialem tylko 1 plan wzglednic. Na 2 ręka została tak ucieta, bo normalnie dziwnie wyglądała, taka uroda modelki. Na czworce stopy celowo uciete co by bielizny widac nie bylo.
Hani, ciesze się, że zajrzałeś. U mnie nie ma zadnego przepalu na ramieniu, było robione tak, żeby było na granicy przepalenia- chyba musze skalibrować monitor O dziwo nad oczami duzo nie pracowałem, ale rozszerz prosze jakiej i gdzie wiedzy zabrakło i o jakich mankamentach mowisz ?
Ostatnio edytowane przez MR ; 10-12-2010 o 15:20
jakich mankamentow i wiedzy...
hmm ustawienia modelki kadrowania panowania nad swiatlem cieniami i przepalami...
pozniej w postprocesie mogles popracowac nad niektorymi bledami zwlaszcza na poziomie RAW
ale albo ci si enie chcialo albo nie umiales..
ja bym sie bawil na krzywych...
|| D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.
piszesz strasznymi ogolnikami. Jezeli widzisz jakies bledy, wlaszcza ktore mozna bylo poprawic w postprocesie to prosze wypunktuj sie, o ile Ci sie chce![]()
1. jeden wielki przepal na niebie... twarz modelki rozjasniona do bialosci brak szczegolow
2. ramie czolo reka przepal przy tej kolorystyce oczzy przedobrzone
3. zla pozycja modleki znow skora modelki koloru bialego przepalona bez szczegolow
4 ostrosc na drewienku z amodelka.. i juz dalej mi sie nie chce patrzec
5 tam gdzie sa piersi masz miala plame... mina taka przypadkowa
do poprawy:
PANOWANIE NAD SWITLEM
KRZYWE W PS
KOLORYSTYKA ZDJEC.
a no i kazdo zdjecie do przekadrowania
Skontaktuj się z nami