Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 26 z 26

Wątek: Asia

Domyślnie

Pewnie jest, ale chodziło mi tylko o pokazanie jakiegoś kierunku w obróbce a nie gotowe zdjęcie

Domyślnie

Co do poprawionego zdjecia wg. mnie zanikly rysy twarzy i oczy staly sie az nie narutalne.Ale to tylko aspekt obrobki.
    Blenda juz do mnie dotarla 5 w 1.Bedzie okazja to pocwicze jej uzywanie.Chociaz nie wiem czy nie kupilem za wielkiej 42cale,w razie czego bedzie sluzyc jako tlo a w plener kupie mniejsza.
    Modelka mine ma naturalna,ale wiem ze musimy pocwiczyc nad roznymi "usmiechami i spojrzeniami"
    Co do ostatniego zdjecia fakt mialo byc czarno biale ale cos mi nie wyszlo,staralem sie zrobic styl "retro"
    @ Stock jestem swiadomy cieni i bralem je pod uwage i wybralem zdjecie z najmniejszymi cieniami.
    Zdjecie nr 2 bylo zrobione przy uzyciu lampy aby zlikwidowac cienie,uwazam ze nie ma az tak dramatycznego braku swiatla.
    Dziekuje za komentarze
    Pozdrawiamy
    M i A.
    www.fl340.com
    D80,D300s,Nikon 60mm f/2.8 Micro (N,) Tamron 70-300,Nikon 18-55 VR,Sigma DC 18-200 OS HSM
    Meade Lightbridge 12" + televue powermate.

Domyślnie

zdjecia bardzo ladne.
    (kapelusik mi sie bardzo podoba, gdzie mozna taki dostac? )
    ND200, 105 2.8 + PN11 & bellows; 70-300 4.5VR
    Edyta
    jestem na FB judith manson

Domyślnie

Pierwsze co zauważyłem to fajna modelka
    Potrafi ciekawie spojrzeć w obiektyw nawiązuje kontakt z fotografem Miny są fajne przyjazne Wyraz twarzy jakby pytający czekający na odpowiedź zatrzymujący przy fotografii - tak trzymać
    Niektórzy uważają że jak modelka nie otworzy ust to jest słabo nie to wtedy jest przeważnie prostacko.
    A fotografiom brakuje ciekawego tła i ciekawszych kadrów dlatego wyglądają jak spacerowe.
    Jak masz jeszcze modelkę to powtórz sesję i wykonaj 3 przemyślane ujęcia. Zrób zdjęcie z profilu mocno wykadrowane (przycięte) zobaczysz jak będą wyglądały usta. Zostaw ciepłe zafarby one robią klimat

Domyślnie

Kapelusik byl kupiony w Krynicy Zdroj
    Do modelki mam dostep bo to moja zonka
    Bylismy dzis w plenerze i staralem sie robic przemyslane zdjecia,blenda sie przydala do oslabienia swiatla ale i tak jednak cienie sie pojawily.
    Jak tylko obrobie to wrzuce efekty mojej pracy.
    Pozdrawiam
    Maciek
    www.fl340.com
    D80,D300s,Nikon 60mm f/2.8 Micro (N,) Tamron 70-300,Nikon 18-55 VR,Sigma DC 18-200 OS HSM
    Meade Lightbridge 12" + televue powermate.

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów