Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 20

Wątek: Życie...

Domyślnie

Dobre zdjęcie
    Nic nie ciąć bo straci wiarygodność

Domyślnie

Mi fotka też się bardzo podoba.
    Dobra konwersja do B&W, całkiem ciekawy kadr, tylko przeszkadza mi to lekkie przebarwienie na futrze psa.
    Mam wrażenie, jakby jego sierść była mocno prześwietlona i próbowałeś usunąć to prześwietlenie przy pomocy jakiegoś programu.

Domyślnie

Bo jest prześwietlona i to widać

Domyślnie

Nie jestem miłośnikiem zdjęć ludzi żebrzących na ulicach - ale to zdjęcie ma coś w sobie - szczególnie po poprawce.
    Jest fajne, ciepłe i nie powiem, że optymistyczne ale u tego człowieka widać pewną pogodę ducha i spokój.
    Przepały są, nie tylko na sierści, ale i na kubku, derce, napisie na koszulce - ale nie przeszkadzają.

Podoba mi się.
    Marek

Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa.
    fb, music, portrait

Domyślnie

A tak z innej beczki, to nie jest osoba publiczna, ani nie ma kilku osób, czy w takiej sytuacji trzeba prosić o zgodne na fotę i publikacje ?
    Czy wychodzi się z założenia ze biedny Gość i tak nie ma koputera -zupełnie poważnie z ciekawości pytam.
    Amator N d700, N d70s, N 24-70 f/2.8G ED AF-S, S 120-400 f/4.5-5.6 APO DG OS HSM, SB-900

Domyślnie

trzeba prosić o zgodę, takie jest moje zdanie i nie można bazować na domniemanej zgodzie, tak jak szanujemy swoją pracę czyli zdjęcia, to SZANUJMY też innych
    Absurdem jest dzielić ludzi na dobrych i złych. Ludzie są albo czarujący, albo nudni.

Oscar Wilde

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tom_Killer Zobacz posta
    A tak z innej beczki, to nie jest osoba publiczna, ani nie ma kilku osób, czy w takiej sytuacji trzeba prosić o zgodne na fotę i publikacje ?
    Czy wychodzi się z założenia ze biedny Gość i tak nie ma koputera -zupełnie poważnie z ciekawości pytam.
    Mozna tez wyjsc z zalozenia, ze to malo ambitne trzaskac z ukrycia ludzi, ktorym sie nie powiodlo.

Sam unikam robienia zdjec zebrakom i ludziom rozmawiajacym przez telefon.

X-T2 | 35/2 | 50/2 | ETRSi | 75/2.8
    radek.art.pl / facebook

Domyślnie

Jakby ten pan siedzial na fotelu z tym wyrazem twarzy, to bylby bardzo szczesliwym, zadowolonym z zycia czlowiekiem. A tak, to jest bardzo szczesliwym zebrzacym. Czy o to Ci chodzilo?

Domyślnie

Kurcze nie wiem czy jest szczęśliwy... Myślę że był optymistycznie nastawiony do życia i swego losu w danej chwili. Tak to widziałem i chciałem pokazać. Pozdrawiam i Życzę Wszystkim Szczęśliwego Nowego Roku!

Domyślnie

Też jestem przeciwko kadrowaniu. Pierwowzór wyglądał lepiej.
    I dobrze, że mężczyzna ze zdjęcia ma chociaż psa, bo większość tego typu osób, nawet zwierzęcego przyjaciela nie posiadają.
    Poruszyła mnie ta fotografia.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów