Dobre zdjęcie
Nic nie ciąć bo straci wiarygodność
Szukaj
Dobre zdjęcie
Nic nie ciąć bo straci wiarygodność
Mi fotka też się bardzo podoba.
Dobra konwersja do B&W, całkiem ciekawy kadr, tylko przeszkadza mi to lekkie przebarwienie na futrze psa.
Mam wrażenie, jakby jego sierść była mocno prześwietlona i próbowałeś usunąć to prześwietlenie przy pomocy jakiegoś programu.
Nie jestem miłośnikiem zdjęć ludzi żebrzących na ulicach - ale to zdjęcie ma coś w sobie - szczególnie po poprawce.
Jest fajne, ciepłe i nie powiem, że optymistyczne ale u tego człowieka widać pewną pogodę ducha i spokój.
Przepały są, nie tylko na sierści, ale i na kubku, derce, napisie na koszulce - ale nie przeszkadzają.
Podoba mi się.
A tak z innej beczki, to nie jest osoba publiczna, ani nie ma kilku osób, czy w takiej sytuacji trzeba prosić o zgodne na fotę i publikacje ?
Czy wychodzi się z założenia ze biedny Gość i tak nie ma koputera -zupełnie poważnie z ciekawości pytam.
Amator N d700, N d70s, N 24-70 f/2.8G ED AF-S, S 120-400 f/4.5-5.6 APO DG OS HSM, SB-900
trzeba prosić o zgodę, takie jest moje zdanie i nie można bazować na domniemanej zgodzie, tak jak szanujemy swoją pracę czyli zdjęcia, to SZANUJMY też innych![]()
Absurdem jest dzielić ludzi na dobrych i złych. Ludzie są albo czarujący, albo nudni.
Oscar Wilde
X-T2 | 35/2 | 50/2 | ETRSi | 75/2.8
radek.art.pl / facebook
Jakby ten pan siedzial na fotelu z tym wyrazem twarzy, to bylby bardzo szczesliwym, zadowolonym z zycia czlowiekiem. A tak, to jest bardzo szczesliwym zebrzacym. Czy o to Ci chodzilo?
Kurcze nie wiem czy jest szczęśliwy... Myślę że był optymistycznie nastawiony do życia i swego losu w danej chwili. Tak to widziałem i chciałem pokazać. Pozdrawiam i Życzę Wszystkim Szczęśliwego Nowego Roku!
Też jestem przeciwko kadrowaniu. Pierwowzór wyglądał lepiej.
I dobrze, że mężczyzna ze zdjęcia ma chociaż psa, bo większość tego typu osób, nawet zwierzęcego przyjaciela nie posiadają.
Poruszyła mnie ta fotografia.
Skontaktuj się z nami