Witam,
To moze jeszcze dwa z tego samego setu. Jak widac make up troche poprawiony
1.
2.
Co myslicie o tych?
Szukaj
Witam,
To moze jeszcze dwa z tego samego setu. Jak widac make up troche poprawiony
1.
2.
Co myslicie o tych?
Szok jak sie wszyscy rozpisali. Az tak zle???
dwie godziny i już się niecierpliwisz?![]()
ja kiedyś czekałem chyba z dwa tygodnie na komentarze![]()
edit: żeby nie być gołosłownym![]()
link 17 dnito chyba rekord
![]()
![]()
Ostatnio edytowane przez Rycerz ; 08-12-2010 o 16:24
No to niezle. Poprostu patrze a wokolo ludzie sie rozpisuja, odwiedzaja itp a tu po dwoch godzinach 17 odzwiedzin. Kopara mi opadla ale skoro tak mowisz to poczekam![]()
a ja po Twojej reakcji nie miałem ochoty nic pisać:/ ale święta idą, więc:
- nie pasuję mi te monochromy, futro źle wygląda, przepala, poza tym nie komponuje się to z kontekstem miejsca
- nie pasuje mi także kadrowanie, w 1 biała plama i krzywizna bez większego uzasadnienia, tyle idzie zapamiętać po ujęciu; a w 2 no mnie się horyzont nie podoba, być może wybrzeża w Portugalii są bardziej agresywne, ale nie mam przekonania, że właśnie tak powinny być sprzedane
Czas jest ludożercą, więc staram się nie mieć go za dużo.
Hmmmmm... Bardzo ciekawe. Skoro (tak zakladam) chciales mi ''zrobic dobrze'' z okazji nadchodzacych swiat to mogles faktycznie nic nie pisac. Chyba, ze miales na mysli ruzge pod choinkea ja po Twojej reakcji nie miałem ochoty nic pisać:/ ale święta idą, więc:
Monochromy - kwestia gustu. Mnie osobiscie pasuja, ale nie wymagam tego samego oczywiscie.nie pasuję mi te monochromy, futro źle wygląda, przepala, poza tym nie komponuje się to z kontekstem miejsca
Futro przepala dokladnie kilka moze kilkanasci px na prawej rece modelki.
Co do komponowania sie z miejscem to juz wogole nie wiem o co biega ale... ja sie nie znam
Tu nie ma co sie przekonywac. Tak jest i juz.mnie się horyzont nie podoba, być może wybrzeża w Portugalii są bardziej agresywne, ale nie mam przekonania, że właśnie tak powinny być sprzedane
Dzieki za kilka slow. Doceniam i czekam na wiecej.
Skontaktuj się z nami