Close

Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Domyślnie Andreia - Portugal [by matteo] cd

Witam,

To moze jeszcze dwa z tego samego setu. Jak widac make up troche poprawiony

1.

2.

Co myslicie o tych?

Rycerz
    Gość

Domyślnie

dwie godziny i już się niecierpliwisz?
    ja kiedyś czekałem chyba z dwa tygodnie na komentarze

edit: żeby nie być gołosłownym
    link 17 dni to chyba rekord
    Ostatnio edytowane przez Rycerz ; 08-12-2010 o 16:24

Domyślnie

No to niezle. Poprostu patrze a wokolo ludzie sie rozpisuja, odwiedzaja itp a tu po dwoch godzinach 17 odzwiedzin. Kopara mi opadla ale skoro tak mowisz to poczekam

Domyślnie

a ja po Twojej reakcji nie miałem ochoty nic pisać:/ ale święta idą, więc:
    - nie pasuję mi te monochromy, futro źle wygląda, przepala, poza tym nie komponuje się to z kontekstem miejsca
    - nie pasuje mi także kadrowanie, w 1 biała plama i krzywizna bez większego uzasadnienia, tyle idzie zapamiętać po ujęciu; a w 2 no mnie się horyzont nie podoba, być może wybrzeża w Portugalii są bardziej agresywne, ale nie mam przekonania, że właśnie tak powinny być sprzedane
    Czas jest ludożercą, więc staram się nie mieć go za dużo.

Domyślnie

a ja po Twojej reakcji nie miałem ochoty nic pisać:/ ale święta idą, więc:
    Hmmmmm... Bardzo ciekawe. Skoro (tak zakladam) chciales mi ''zrobic dobrze'' z okazji nadchodzacych swiat to mogles faktycznie nic nie pisac. Chyba, ze miales na mysli ruzge pod choinke

nie pasuję mi te monochromy, futro źle wygląda, przepala, poza tym nie komponuje się to z kontekstem miejsca
    Monochromy - kwestia gustu. Mnie osobiscie pasuja, ale nie wymagam tego samego oczywiscie.
    Futro przepala dokladnie kilka moze kilkanasci px na prawej rece modelki.
    Co do komponowania sie z miejscem to juz wogole nie wiem o co biega ale... ja sie nie znam

mnie się horyzont nie podoba, być może wybrzeża w Portugalii są bardziej agresywne, ale nie mam przekonania, że właśnie tak powinny być sprzedane
    Tu nie ma co sie przekonywac. Tak jest i juz.

Dzieki za kilka slow. Doceniam i czekam na wiecej.

Uprawnienia umieszczania postów