Jako ze to forum, a raczej ludzie je odwiedzajacy pomogli nie jednemu (mnie juz tez) w trudnej sprawie to zwracam sie ponownie o pomoc. Mam problem z dyskami a raczej danymi na nich.
Sprawa wyglada tak ze mam podpiete 2 dyski 1x500gb(na nim jest system, programy, zdjecia) oraz 1x40gb [stary (tak wiem wiem smiech na pustej sali)] ale do rzeczy. Obecny system to 7 64bit - siedzi sobie na C ( dysk 500gb). Postanowilem zrobic porzadki i ze starego dysku (czyt. 40gb) sformatowc jedna partycje F na ktorej znajdowal sie stary system XP - o dziwo wszystkie programy ktore odpalam z dysku F (w wiekszosci sie pokrywaja z tymi co mam obecnie na 7) dzialaja bez problemu. Chcialbym sformatowac ta partycje ze starym WIN XP i teraz najwazniejsze pytanie czy jezeli go sformatuje nie narobia sie jakies problemy z funkcjonowaniem programow, ktore sie powiedzy dubluja na obu dyskach? Np na win 7 mam zainstalowane GG i na starym XP tez mam czy jak usune GG z XP to czy nie pojawia sie komplikacje przy dzialaniu gadu na WIN 7?
Staralem sie zobrazowac to najlepiej jak potrafilem, chyba troche zamieszalem ale mam nadzieje ze ktos zrozumie i pomoze. Bardzo prosze o powstrzymanie sie od komentarzy nie zwiazanych z tematem, poniewaz w tej materii niestety jestem "cienki Bolek"
Szukaj

Odpowiedz z cytatem
Skontaktuj się z nami