Fotografia niezła, do pełni szczęścia zabrakło słonecznego blasku na konarach drzewa. Co do barw śniegu radzę wielbicielom '' poprawnego '' WB aby sięgnęli po zimową reprodukcję któregoś z impresjonistów. Pozdrawiam.
Szukaj
Fotografia niezła, do pełni szczęścia zabrakło słonecznego blasku na konarach drzewa. Co do barw śniegu radzę wielbicielom '' poprawnego '' WB aby sięgnęli po zimową reprodukcję któregoś z impresjonistów. Pozdrawiam.
też uważam że to niezła fotografia, aczkolwiek jest parę mankamentów, mz rozjaśnienie pasa trzcin spowodowałoby że fotografia by zyskała - natomiast co do prac Darka, robi ich wiele to prawda, i większa selekcja by się nieraz przydała, był okres kiedy pisałem mu o tym w komentarzach, ale to było kilka miesięcy temu - od tamtej pory Darek szuka dobrego światła, mgieł i popełnił mz. kilka naprawdę bdb fotografii, ja również lubię styl o którym w swym komentarzu wspomina Duder , Darek prezentuje podobne podejscie do tematu![]()
Po tak niefortunnym wstępie chyba trudno mieć w sercu peace and no hard feelings... Kolego, a czy pomyślałeś chociaż raz, jak czułbyś się widząc taki komentarz pod jedną ze swoich prac?...
Ta akurat scenka w moje fotograficzne gusta może też nie trafia, ale widząc tego typu komentarz ze strony fotografa z jakimś dorobkiem (którym bynajmniej nie są ani szkółka leśna w 15 ujęciach, ani kratki wentylacyjne w wc obrobione w HDR - bo takie portfolio też się niestety zdarzają) można stracić wiarę w niniejsze Forum i w rasę ludzką w ogóle... Żyj i daj spokojnie żyć innym. To nie jest żaden konkurs o przysłowiowe "złote kalesony".
.. o widzę że ciekawa dyskusja się toczy, a już myślałem że ja jakiś nie teges jestem gdy po moich komentarzach niektórych niby banalnych,zwykłych zdjęć na następnym poście widnieje "a mi się nie podoba".
Ja mieszkam w okolicy gdzie naprawdę ciężko o spektakularne widoki i trzeba się nieźle nałazić by cokolwiek pokazać. A pstrykać się chce.
Darku, pewnie że zdjęcie z butów nie wyrywa, ale jest kadr,jest motyw i przede wszystkim jest to na co pewnie liczy każdy rozpoczynający nowe wątki w tej kategorii... czyli opinia i rady kolegów.Pozdrawiam.
A ja bym prosił żebyście włączyli sobie opcję sprawdzania pisowni!!!
To, jak napisaliście swoje posty woła o pomstę do nieba i ekoneta. Taka niechlujna pisownia to brak szacunku dla użytkowników forum.
Pozdrawiam Serdecznie Jacek PawłowskiF70+D50+D200+Tamron 28-75/2.8+Tamron 17-35/2,8-4+Sigma 70-200/2,8HSM+Nikkor 12-24/4+Nikkor 85/1,8+Metz 54MZ4i+MF055PRO+MF479B ANKIETA - LAMPY BŁYSKOWE
Zdjęcie fajnie sie prezentuje , dodałbym nieco więcej światła w niektórych partiach co ożywi zdjęcie .
Zdecydowanie za ciemny dół kadru.
Skontaktuj się z nami