Cześć
Poniżej efekt starcia z tym tematem. Czekam na mądre słowa krytyki drodzy forumowicze.
Pozdrawiam
JS
Szukaj
Cześć
Poniżej efekt starcia z tym tematem. Czekam na mądre słowa krytyki drodzy forumowicze.
Pozdrawiam
JS
Spoko bjuti ale mogłeś trochę jeszcze tą fotę podrasować - np pierwsze co mi wpada w oko to odstające ucho.
Dzięki, bałem się przerysowania - gdy brakuje doświadczenia nie trudno o to. Dlatego zostawiłem duży margines na udoskonalenia. Dlatego tak bardzo liczę na Wasze wskazówki.
Polaros jeszcze raz dzięki za twoją wskazówkę!
podrasowanie fotki - fakt. no jest ok ale rasowe beauty jest takie bardziej miekkie tam gdzie trzeba a przy tym ostre tam gdzie nalezyno to Ci wytlumaczylem
![]()
"Używaj serca i umysłu po to, aby wspomagać siebie i bliźnich dobrym słowem, życzliwością i budzić w nich zachwyt dobrem."
moim zdaniem troszke za jasne tlo
i ja jednak bym pociachal tu i tam(zeby kadr byl ciasniejszy)
Jeszcze jedno, tym razem działałem zdecydowanie odważniej. Jak to widzicie?
Pozdrawiam serdecznie
Jarek
Cichutko tu więc jeszcze jedno, tym razem BW. Wiem, że ta koszulka to nie ideał ale ma w sobie charakterek, dlatego postanowiliśmy zrobić kilka zdjęć z jej udziałem.
3.
Nono, bardzo udana próba walki z beauty
Szczególnie podoba mi się drugie zdjecie, bo wszystko jest w nim ładnie dopracowane, i kadr i poza modelki, jest tak bardzo glamourowo.
Podoba się, podoba.
Ostatnie zdjęcie wygląda jak backstage'owe. Dlaczego? Przez te ubrania, które dziewcze ma na sobie. Lepiej gdy go nie widać.
Ten makijaz z 1 i beauty jakos mi nie ida w parze. Na 2 wyglada to jeszcze gorzej. Na 3, pewnie Cie zmartwie, ale koszulka nie ma zadnego charakterku. A juz na pewno nie kiedy modelka ma pod nia biustonosz. To po prostu jak dla mnie nie gra. Choc i tak 3 najlepsze z serii
Skontaktuj się z nami