Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 18

Wątek: Ania - beauty

Domyślnie Ania - beauty

Cześć

Poniżej efekt starcia z tym tematem. Czekam na mądre słowa krytyki drodzy forumowicze.

Pozdrawiam
    JS

Domyślnie

Spoko bjuti ale mogłeś trochę jeszcze tą fotę podrasować - np pierwsze co mi wpada w oko to odstające ucho.
    Mało czasu, mało talentu i trochę sprzętu.
    Czasami coś tu wpada

Domyślnie

Dzięki, bałem się przerysowania - gdy brakuje doświadczenia nie trudno o to. Dlatego zostawiłem duży margines na udoskonalenia. Dlatego tak bardzo liczę na Wasze wskazówki.

Polaros jeszcze raz dzięki za twoją wskazówkę!

Domyślnie

podrasowanie fotki - fakt. no jest ok ale rasowe beauty jest takie bardziej miekkie tam gdzie trzeba a przy tym ostre tam gdzie nalezy no to Ci wytlumaczylem
    "Używaj serca i umysłu po to, aby wspomagać siebie i bliźnich dobrym słowem, życzliwością i budzić w nich zachwyt dobrem."

Domyślnie

moim zdaniem troszke za jasne tlo
    i ja jednak bym pociachal tu i tam (zeby kadr byl ciasniejszy)

Domyślnie

Cichutko tu więc jeszcze jedno, tym razem BW. Wiem, że ta koszulka to nie ideał ale ma w sobie charakterek, dlatego postanowiliśmy zrobić kilka zdjęć z jej udziałem.

3.

Oszczędny w słowach
    Miasto
    we wszechświecie

Domyślnie

Nono, bardzo udana próba walki z beauty
    Szczególnie podoba mi się drugie zdjecie, bo wszystko jest w nim ładnie dopracowane, i kadr i poza modelki, jest tak bardzo glamourowo.
    Podoba się, podoba.
    Ostatnie zdjęcie wygląda jak backstage'owe. Dlaczego? Przez te ubrania, które dziewcze ma na sobie. Lepiej gdy go nie widać.

Domyślnie

Ten makijaz z 1 i beauty jakos mi nie ida w parze. Na 2 wyglada to jeszcze gorzej. Na 3, pewnie Cie zmartwie, ale koszulka nie ma zadnego charakterku. A juz na pewno nie kiedy modelka ma pod nia biustonosz. To po prostu jak dla mnie nie gra. Choc i tak 3 najlepsze z serii

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów