Szukaj
tylko 4 mi się widzi (ale oprócz tych dwóch osób w tle)
na 1 albo mi sie wydaje albo ostrosc poszla z oczu na wlosy, na 4 i 5 mogles wyciac tych ludzi w tle, poza tym ok
Kilka aparatow, dronow, gimbali i takie tam...
Powiem ci szczerze, ze borykam sie z tym problemem od wczoraj. Mam wrazenie, ze moj d700 z 50 1.4 nie ostrzy tak jak kilka dni temu. Nie mam pojecia o co chodzi. Przy pierwszysch strzalach to wogole masakra byla. Mydlo na maxa. Nigdy tego nie bylo. Czy ktos wie co to moze byc?na 1 albo mi sie wydaje albo ostrosc poszla z oczu na wlos
No i patrz, niedopatrzenie mojena 4 i 5 mogles wyciac tych ludzi w tle, poza tym okDodalem pliki w zlej wersji (bez wycietych ludzi) Rozczepanie moje
Trudno
![]()
Sądząc po exifach i twojej stopce sadze ze seria była strzelona raczej 70-200 a nie 50/1.4
Na 1-3 ten makijaż robi jej raczej krzywdę.
DX + N50/1,4 + N35/1,8 + Di622 mkII + YN460 II
Sorry masz racje. Nie te fotySądząc po exifach i twojej stopce sadze ze seria była strzelona raczej 70-200 a nie 50/1.4Co do 70-200 to fakt - zyleta to to nie jest. Dodam kilka z 50 1.4 sami ocenicie.
Co do makijazu to faktycznie - tez mi nie podszedl. Modelka to rowniez ''Make up artist''. Podobno robi to zawodowo i profesionalnie wiec... Ja sie nie znam.
Z tym, ze kobiety z tego kraju lubuja sie w takim ''mocnym'' make up-ie. Cuz poczac![]()
Ja też lubię mocny, ale on jest bardzo brzydko wykonany.
Kobieta z Sonnarem też może
Skontaktuj się z nami