Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Wątek: A Magic Book

Domyślnie A Magic Book

W poprzednim temacie nie miałem żadnych komentarzy, spróbuję jeszcze raz Mój drugi fotomontaż moim zdaniem zdecydowanie lepszy od poprzedniego

Domyślnie

Bardzo mi się podoba! Tylko ten róg książki za drzewkiem jakoś dziwnie wygląda.
    D90, 18-105 VR, T17-50, 35, SB-900

Domyślnie

No cacy - ale jakie jest przesłanie tego przedstawienia?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Czornyj Zobacz posta
    No cacy - ale jakie jest przesłanie tego przedstawienia?
    Nie ma motyw z książką już kiedyś gdzieś kiedyś widziałem... a ułożyłem sobie w głowie jeszcze więcej drzew, rzeczkę, płotek ale ciężko mi było znaleźć coś w podobnej perspektywie

Uczę się tych fotomontaży bo mam pomysł na coś bardzo fajnego, ale będę w tym musiał wykorzystać parę tych technik dlatego pomyślałem że wpierw poćwiczę zanim zepsuję najlepszy pomysł na jaki wpadłem

Domyślnie

Niezłe! Mnie się podoba
    Kobieta z Sonnarem też może

Domyślnie

Dobra praca na plakat reklamujący jakąś książkę bądź wydawnictwo.
    || D750 + MB-D16 || D300s + MB-D10 || D80 + MB-D80 || F601 || N50mm f1.8 || S85 f1.4 || T12-24 f4 || N17-55 f2.8 || N24-120 f4 || S70-200mm f2.8 || SB910 || SD9 || S PZ42x ||

Domyślnie

Swietnie wykonane, bez dziewczyny byloby ciekawsze, tak troche nie wiadomo po co (ona) tam jest.

Domyślnie

Podejrzewam, że to kiedyś widziałeś:

http://www.fotoblur.com/images/16266

A Twoja praca całkiem ok, sam też mam zamiar popróbować w ten sposób na jakichś takich tematach przed zabraniem się za właściwe projekty.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez S4INT Zobacz posta
    O właśnie to jest ta praca na której się wzorowałem Jest zdecydowanie lepsza ale może kiedyś też osiągnę taki poziom

Cytat Zamieszczone przez KINGSIZE Zobacz posta
    Kawał dobrej roboty. Napisz proszę ile czasu szacunkowo zajęła ta praca ?! Gratuluję wyobraźni, zdolności itd.
    4 godziny + 2h na poprawki, czyli wysyłam z 3 znajomym oni popraw to, tamto itede. Ja sam jestem zafascynowany i błędów nie widzę dlatego ktoś inny musi na to spojrzeć... zresztą tak jak z zdjęciami

Domyślnie

mi niestety nie pasuje wklejenie modelki... widać ze jest sztuczne. przydałoby sie popróbować z wtopieniem bardziej w tło, dopasowaniem kontrastu i ekspozycji tak zeby było jednolite z tłem.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów