Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Domyślnie Zima dotarła nad kanał

Tym razem główny motyw to nie drzewo czy woda... tylko wózek

1

2

3 a trójka na deser

Domyślnie

Jacku, trza bylo zajac sie trojka bo reszta nie jest atrakcyjna....

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    Jacku, trza bylo zajac sie trojka bo reszta nie jest atrakcyjna....
    ...no Jacek trójeczka wymaga obserwacji, a może być ciekawie.

ps: fajną gwiazdkę wali ten Twój nowy nabytek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez touran Zobacz posta
    ...no Jacek trójeczka wymaga obserwacji, a może być ciekawie.

ps: fajną gwiazdkę wali ten Twój nowy nabytek
    Wiem, wiem jak rolek nie uprzątną to kiedyś je tam machnę jeszcze raz z innym światłem albo z gwiazdką bo gwiazdki wychodzą przednie, nawet ładniejsze jak z Twojej Sigmy 10-20 (będę nieskromny w tym momencie )

Domyślnie

Jacku nie od dzis wiadomo, ze sigma ma fatalna gwiazkde......rozumiem, ze nikkora kupiles?

Domyślnie

trójka faktycznie bomba, ale wolałbym ją chyba w poziomie
    Czas jest ludożercą, więc staram się nie mieć go za dużo.

Domyślnie

Jacku nie od dzis wiadomo, ze sigma ma fatalna gwiazkde......rozumiem, ze nikkora kupiles?
    Grzegorz no to musisz zmienić zdanie o Sigmie bo to jest właśnie nowa Sigma 17-70 2,8-4
    Widać coś tam ulepszyli a i jeszcze co ważne pod słońce - blików prawie wcale nie zostawia, same dziwy. A poza tym z pewną nieśmiałością mogę potwierdzić zasłyszane opinie, że nowa Sigma zostawiła daleko w polu kitowe Nikkory.

Domyślnie

no to mnie Grześ zadziwiłeś ale ja nie mam tak dużego doświadczenie w fotografii jak Ty, dlatego pewnie masz rację. Mi osobiście gwiazda S10-20 bardzo się podoba. Myślę też że nie jestem odosobniony, a znając życie to pewnie jest tak jak zwykle "ile ludzi tyle opinii".
    ps: masz może jakieś źródła tej opinii?

Domyślnie

Przyjemnie chrupiący ten deserek (nr 3) Bardzo malarskie światłocienie na pierwszym planie i zaskakujący (dla mnie ocierający się wręcz o symbolikę przemijania) zimowo-letni temat.

Domyślnie

Faktycznie trójeczka najlepiej się prezentuje. Trochę ciasno ma, ale za to ciekawy klimacik posiada.
    Jedynka i dwójka technicznie ok, ale za sprawą motywu nie porywają .
    Widać, że szkiełko ładnie pracuje pod słońce. Powiem szczerze, że ja też byłem bardzo zadowolony ze swojej sigmuszki pod światełko. Może gwiazdka "specyficzna" była, ale nie blikowała za mocno.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów