Szukaj
fajne ale chyba kolorki mogles troszke podkrecic ? jak myslisz ?
Nemeth,
kurcze, Twoim zdaniem tematem tej foty jest kościół? Naprawdę tak to czujesz? Bo jak dla mnie chaos, a jak juz koniecznie coś to raczej te łodzie....
Jak dla mnie to taka sobie ot testowa fotka, pstryknięta gdziekolwiek... sorry jeśłi uraziłam, zobaczymy czy inni też tak to widzą..?
Pozdrawiam
Temat tego zdjecia faktycznie winien brzmiec inaczej - dokladniej "port". I jako taki jest pewna czescia wiekszej calosci - zdjec portow rybackich.
Zdjec ktorych systematycznie przybywa, a ktore mozna zobaczyc m.in. w temacie "Marynistycznie" (http://forum.nikon.org.pl/showthread.php?t=16259).
Ten watek jest jedynie luznym nawiazaniem do poprzednich zdjec gdzie tematem byl ow Kosciol, jednak krytyki skupily sie glownie na wersji kolorystycznej (a dokladniej tych kolorow braku).
Voda - kolory sa juz i tak podkrecone i nasycone. Dalsza ingerencja byla zbedna.
Karolina - masz prawo do swojego zdania, wyrazilas je - dziekuje. Nie urazilas aczkolwiek mam zdanie odmienne![]()
No cóż, naogół Twoje zdjęcia podobają mi się, a niektóre nawet bardzo, ale o tym jakoś nic dobrego powiedzieć niepotrafię ot mało ciekawe a co do tematu to zgodzę się z Karoliną.
prawie wszystko o microstockach
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
Takie moje subiektywne zdanie na temat tego kościoła i tyle
To zdjęcie natomiast... Może miałeś tylko szeroki kąt i z jakichś powodów nie mogłeś podejść bliżej??
Fiat Lux
Skontaktuj się z nami