Szukaj
z chęcią bym ocenił - ale po miniaturach nie dam rady... a duże się nie otwierają...
sKoTi
... kto nie ma wrogów... nie zasługuje na przyjaciół...
www.tomaszgrala.pl - a więcej zdjęć na: picasaweb
jak dla mnie to tylko 2 ujdzie... ale to jezeli chodzi o kadr... bo generalnie kolorystyka i obrobka lezy i kwiczy... no i dobrze by bylo jak by czarne bylo czarne, a nie szaro/zielone... no a poza tym foty sa straszliwie wyciagane, co widac nawet na takich kadrach... tragedia musze przyznac pod tym wzgledem...
sorki za ostre slowa...
D80 + MB-D80 | T [17-50, 28-75] F2.8 | N 70-200 F2.8 | SB-600i800 | DigiMate III... i inne pierdółki
...walczę, walczę z tym umieszczaniem zdjec na forum i nic mi nie wychodzi ale u mnie otwieraja sie po kliknieciu, hmm powalcze jeszcze..
jesli chodzi o obrobke to jej po prostu nie ma, zdjecie robione F75 i po prostu zeskanowane na kiepskim skanerze - nic dodac nic ujac...
a o co chodzi z tym szaro/zielonym, nie bardzo rozumiemkonstrukcja stalowa mostu jest zielona...
a i poprosze o wyjasnienie "straszliwie wyciagane" - sorki ale poczatkujacy ze mnie
p.s. "skany z gazety" - dobre)
kupię talent - cena do negocjacji...
Świetlik, nie wklejaj miniaturek, tylko ostatni link na dole. Skoro udało Ci się wkleić miniaturki, to wkleisz i normalne zdjęcia, tylko weź odpowiedni link (najniższy).
szaro/zielone - mam na mysli miejsc ktore powinny byc czernia, czyli np. niebo, u mnie jest to szare a nie czarne, byc moze po prostu tego nie widzisz, bo masz za ciemno monitor ustawiony, nie skalibrowany itd...
D80 + MB-D80 | T [17-50, 28-75] F2.8 | N 70-200 F2.8 | SB-600i800 | DigiMate III... i inne pierdółki
ok, teraz rozumiema cos dokladniej w sprawie "wyciąganych zdjec"?
kupię talent - cena do negocjacji...
2 i 3 ok
..
www.facebook.com/vaydaimages
www.vaydaimages.com
wyciagane - widac mocno szumy i 'kaszke' w ciemnych partiach obrazu (sorki... szaro/zielonych)![]()
Skontaktuj się z nami