Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Domyślnie most...poprosze o komentarz

rowerkiem, wieczorem po moście gdanskim, skaner pozostawia wiele do zyczenia ale...poprosze o cenne komentarze

1.

2.

3.

no pieknie... jeszcze jakby chcialy sie wyswietlic:/
    kupię talent - cena do negocjacji...

Domyślnie

z chęcią bym ocenił - ale po miniaturach nie dam rady... a duże się nie otwierają...
    sKoTi
    ... kto nie ma wrogów... nie zasługuje na przyjaciół...
    www.tomaszgrala.pl - a więcej zdjęć na: picasaweb

Domyślnie

jak dla mnie to tylko 2 ujdzie... ale to jezeli chodzi o kadr... bo generalnie kolorystyka i obrobka lezy i kwiczy... no i dobrze by bylo jak by czarne bylo czarne, a nie szaro/zielone... no a poza tym foty sa straszliwie wyciagane, co widac nawet na takich kadrach... tragedia musze przyznac pod tym wzgledem...
    sorki za ostre slowa...
    D80 + MB-D80 | T [17-50, 28-75] F2.8 | N 70-200 F2.8 | SB-600i800 | DigiMate III... i inne pierdółki

Domyślnie

Wyglądają jak skany z gazety
    NIKON Coolpix S510

Domyślnie

...walczę, walczę z tym umieszczaniem zdjec na forum i nic mi nie wychodzi ale u mnie otwieraja sie po kliknieciu, hmm powalcze jeszcze..
    jesli chodzi o obrobke to jej po prostu nie ma, zdjecie robione F75 i po prostu zeskanowane na kiepskim skanerze - nic dodac nic ujac...
    a o co chodzi z tym szaro/zielonym, nie bardzo rozumiem konstrukcja stalowa mostu jest zielona...
    a i poprosze o wyjasnienie "straszliwie wyciagane" - sorki ale poczatkujacy ze mnie

p.s. "skany z gazety" - dobre )

bombel
    Gość

Domyślnie

Świetlik, nie wklejaj miniaturek, tylko ostatni link na dole. Skoro udało Ci się wkleić miniaturki, to wkleisz i normalne zdjęcia, tylko weź odpowiedni link (najniższy).

Domyślnie

szaro/zielone - mam na mysli miejsc ktore powinny byc czernia, czyli np. niebo, u mnie jest to szare a nie czarne, byc moze po prostu tego nie widzisz, bo masz za ciemno monitor ustawiony, nie skalibrowany itd...
    D80 + MB-D80 | T [17-50, 28-75] F2.8 | N 70-200 F2.8 | SB-600i800 | DigiMate III... i inne pierdółki

Domyślnie

ok, teraz rozumiem a cos dokladniej w sprawie "wyciąganych zdjec"?

Domyślnie

2 i 3 ok
    ..
    www.facebook.com/vaydaimages
    www.vaydaimages.com

Domyślnie

wyciagane - widac mocno szumy i 'kaszke' w ciemnych partiach obrazu (sorki... szaro/zielonych)

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów