Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jungli
    Wiem sa gusta i gusciki, zaden ze mnie kremator mody etc ale mnie nie lezy i koniec za bardzo njjaka
    Cytat Zamieszczone przez Lestat123 Zobacz posta
    stylizacja perfekcyjna lokalizacja jak i same foty super ale zgodze sie poniekąd z jungli że chyba modelka niekoniecznie pasuje do całości szczególnie jedynka sie rzuca niewiem czy to kwestia mimiki czy po prostu specyfiki urody.
    Panowie, macie rację. Właściwa modelka w ostatnim momencie zaniemogła i w zastępstwie przydzielono mi "nową twarz" agencji, dziewczynę bez doświadczenia. O ile wiem, to była jej pierwsza sesja, w trakcie której przeszła przyspieszony kurs pozowania, mimiki itp. Myślę jednak, że jak na bardzo krótki czas przydzielony na daną lokację/kreację nie ma dramatu
    D700, D750, D800, N24-70, S35/1.4 ART, S50/1.4 ART, N50/1.8, N85/1.4

Domyślnie

Wymiatasza modelka np.: na czworce jest trafiona w 10 wiec bym nie narzekał dramat? dramatycznie perfekcyjne foty raczej : P
    camera obscura i ta i ta...
    parę fotek

Domyślnie

genialna miejscowka, dobrze dobrana stylizacja, ale mimika moim zdaniem kuleje.
    Koniecznie odwiedź Podkarpacką Grupę Fotograficzną na Nikoniarzach : Forum Grupy PODKARPACKIEJ
    Informacja jak się z nami spotkać : Czwartkowe P I W K O (czyli jak się z nami spotkać)
    Jesteś z Podkarpacia : Jak do nas dołączyć

Domyślnie

Bardzo dobre prace, gratuluję!

Domyślnie

Świetne zdjęcia.
    Stylizacja naprawdę świetnie.

Bardzo podoba mi się miejsce, które wybrałeś na sesję.
    Bardzo klimatyczne i idealnie pasuje do stylizacji.

Domyślnie

Zdjęcia super, oglondałem reszte na blogu, też jak najbardziej pozytywnie

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów