Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 19

Domyślnie Czarnobyl Plumka - 1

Prypeć - przedszkole

1/

2/

3/

4/

5/

Zapraszam: www.kadr.pila.pl

Gaduła Awatar timi
    Miasto
    Golub-Dobrzyń
    Wpisów
    3

Domyślnie

możesz napisać kiedy zostały wykonane?

Domyślnie

Podoba mi się. Fajny klimat. Zazdroszczę możliwości odwiedzenia tego miejsca
    Pozdrawiam,
    Grzegorz Tadych

Domyślnie

18.04.2009.

Cytat Zamieszczone przez gtad Zobacz posta
    Podoba mi się. Fajny klimat. Zazdroszczę możliwości odwiedzenia tego miejsca
    Wiesz... Chciałam dłużej tam pobyć z inną ekipą - no ale nie pasowały mi terminy. Więc musiałam jechać 2 razy Bo na porządne obfotografowanie bardzo mało czasu było...

Domyślnie

Oj klimat jest Podobnie jak kolega Grześ bardzo a to bardzo zazdroszczę że mogłaś tam być Aniu ty chyba zwiedziłaś kawał świata

Domyślnie

Bardzo ładnie!

PS Również zazdroszczę
    Kobieta z Sonnarem też może

Domyślnie

Jak wyżej... kiedyś też pojadę!
    to be a rock and not to roll

Domyślnie

Mimo ze widziałem już te zdjęcia wcześniej- dalej robią na mnie duże wrażenie.

Domyślnie

Foty z tego miejsca zawsze mnie poruszały . A połącznie masek p.gaz z zabawkami szczególnie.
    D610. F801s. N28-70/2,8. N50/1,4D. N55/1,8micro. N85/1,4. N70-200/2,8VR. Sb800. LP mini trekker

Domyślnie

Miejsce do podróży i eksploracji polecam. Jest niezwykłe. Zwłaszcza dla osób, które pamiętają wydarzenia z tamtych dni. Ja pamiętam je z dzieciństwa. Podążałam właśnie na lekcję niemieckiego, kiedy z nieba padał ciepły deszcz... A za 3 dni pić musiałam obrzydliwy płyn lugola. Wtedy kompletnie nie przywiązywałam wagi do tych rzeczy - obserwowałam dorosłych i ich zachowanie. I na swój sposób interpretowałam.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów