Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 17

Wątek: K......

Domyślnie K......

CHetnie poznam wasze opinie co do samego zdjecia jak i obrobki

Domyślnie

zdjęcie mi się podoba, natomiast obróbka już nie bardzo
    x-pro2 + xt-10 | 23 2.0 + 35 1.4 + 50 2.0 <3
    www.ma-foto.pl

Domyślnie

a konkretnie?

Domyślnie

Poltony mimo wszystko dziebko za bardzo leca w zielen, kadr minimalnie zbyt mocno ciety z prawej, no i dlon jakby nieco zbyt poteznie wyglada w stosunku do twarzy (to moze byc wina kadrowania, a moze i swiatla (brakujace cienie, ktore optycznie moglyby ja zmniejszyc)).
    Poza tym... Podoba mi sie.
    D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
    www.SALDAT.pl

Domyślnie

zdjecie ok ale usunal bym to kreche na reku, a co to za kwadraty? to celowo?
    Kilka aparatow, dronow, gimbali i takie tam...

Domyślnie

krecha na rece i kwadraty to textura z netu postanowilem ja zostawic tam gdzie ja widac chyba nigdy zagniecenia nie pojawiaja sie tam gdzie chcemy etc
    Stig przywracasz moja wiare w to forum dzieki takie komentarze pomagaja poprawic wlasne niedociagniecia i przeoczenia

Domyślnie

Zdjęcie okej, obróbka też, tylko ta czarna kreska z prawej strony do usunięcia, ogólnie jest okej!
    Moja prywatna strona: http://shox.pl

Domyślnie

...ta ręka to w ogóle wyszła jakby nie od tej modelki była
    D50 + S10-20/3,5 + N18-70/kit + N70-300VR + N35/2,0D + N50/1,4D + SB800 + podstawowe akcesoria

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez LWO Zobacz posta
    krecha na rece i kwadraty to textura z netu
    Czy to znaczy, że to nie Twoje zdjęcie?
    Krzysztof Paszkiewicz

Domyślnie

textura ktorej uzylem do "przyozdobienia" tla jest RF mozan je pobrac ze stockow i uzywac do celow niekomercyjnych czy to ozncza ze zdjecie nie jest moje ?

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów