CHetnie poznam wasze opinie co do samego zdjecia jak i obrobki
Szukaj
CHetnie poznam wasze opinie co do samego zdjecia jak i obrobki
zdjęcie mi się podoba, natomiast obróbka już nie bardzo
x-pro2 + xt-10 | 23 2.0 + 35 1.4 + 50 2.0 <3
www.ma-foto.pl
Poltony mimo wszystko dziebko za bardzo leca w zielen, kadr minimalnie zbyt mocno ciety z prawej, no i dlon jakby nieco zbyt poteznie wyglada w stosunku do twarzy (to moze byc wina kadrowania, a moze i swiatla (brakujace cienie, ktore optycznie moglyby ja zmniejszyc)).
Poza tym... Podoba mi sie.![]()
D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
www.SALDAT.pl
zdjecie ok ale usunal bym to kreche na reku, a co to za kwadraty? to celowo?
Kilka aparatow, dronow, gimbali i takie tam...
krecha na rece i kwadraty to textura z netu postanowilem ja zostawic tam gdzie ja widac chyba nigdy zagniecenia nie pojawiaja sie tam gdzie chcemy etc
Stig przywracasz moja wiare w to forumdzieki takie komentarze pomagaja poprawic wlasne niedociagniecia i przeoczenia
Zdjęcie okej, obróbka też, tylko ta czarna kreska z prawej strony do usunięcia, ogólnie jest okej!
Moja prywatna strona: http://shox.pl
...ta ręka to w ogóle wyszła jakby nie od tej modelki była![]()
D50 + S10-20/3,5 + N18-70/kit + N70-300VR + N35/2,0D + N50/1,4D + SB800 + podstawowe akcesoria
textura ktorej uzylem do "przyozdobienia" tla jest RF mozan je pobrac ze stockow i uzywac do celow niekomercyjnych czy to ozncza ze zdjecie nie jest moje ?
Skontaktuj się z nami