Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: Ponownie zima

Domyślnie Ponownie zima

[CENTER]
    Witam! Trochę czasu minęło odkąd tu zaglądałem ostatni raz. Sprawdzam czy nie wypadłem z formy w moim ulubionym krajobrazie zimowym.
    Zapraszam

1

2

Dziękuję
    D3100+kit | 50 f/1.8 | 70-300 f/4-5,6 G ED VR | FIRST C3550 | Nissin Di466 i różnego innego złomu pełno...
    Never back down!

Domyślnie

Chłopie, wyczyść matrycę; kolor nieba fajny, ale te plamy niszczą odbiór!!!

Domyślnie

Jedynka mi się bardzo podoba, ale matryca zasyfiona konkretnie. Dmuchnij gruchą, choć pewnie niewiele pomoże.

Domyślnie

omg; faktycznie!!! Nie zauważyłem, dziękuję
    D3100+kit | 50 f/1.8 | 70-300 f/4-5,6 G ED VR | FIRST C3550 | Nissin Di466 i różnego innego złomu pełno...
    Never back down!

Domyślnie

Tutaj, niestety, grucha niewiele pomoże, bo plamki okrągłe, czyli charakterystyczne dla plamek olejowych lub "mokrego" kurzu przyczepionego na fest do matrycy. Tu będzie trzeba mopa.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez markB Zobacz posta
    Tutaj, niestety, grucha niewiele pomoże, bo plamki okrągłe, czyli charakterystyczne dla plamek olejowych lub "mokrego" kurzu przyczepionego na fest do matrycy. Tu będzie trzeba mopa.
    Pewnie znaleźliby się i tacy co użyli by odkurzacza No to chyba kolega pobił rekord w ilości brudu na matrycy, tego jeszcze na forum nie widziałem i to tylko f11 wyobraźcie sobie co tam by było przy f22
    Szkoda, bo to na prawdę psuje odbiór fajnej fotki numer 1

Domyślnie

jedno pytanie: Nikon czyści za darmo? A fotojoker ile sobie liczy?
    Never back down!

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Lublin/Kraków

Domyślnie

Jedyneczka całkiem przyjemna, tylko niestety śnieg jest szarawy, gdybyś naświetlił + 1 EV unikną byś tego. Pzdr!
    Nikon D300 / D90/ D70 | T 12-24 |S 24-70 f/2.8 | N 70-200 VR | 35 f/1.8 | N 50 f/1.8 D| 85 f/1.8 | SB-600 | SB-900 | Lee Filters ND |

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fotokornik Zobacz posta
    jedno pytanie: Nikon czyści za darmo? A fotojoker ile sobie liczy?
    Fotojoker nie wyczyści, natomiast Nikon niektórym wyczyścił za darmo, ale chyba trzeba się udać w tym celu do W-wy. Radzę popytać się na forum krajan, czy taka usługa jest gdzieś do wykonania w Krakowie.

Domyślnie

ok dziękuję za informacje
    Never back down!

Uprawnienia umieszczania postów