Close

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 34

Wątek: Iga...

Domyślnie

Nie spodziewałam się tak dobrego przyjęcia, duża zasługa Igulaka-mała ma niesamowitą urodę, a że jestem osobistą ciocią to wykorzystuję okazje do robienia zdjęć

Domyślnie

Moniko jak dla mnie super.A i widzę ze modelka troszkę podrosła przez ten rok.
    Podoba się.

Domyślnie

swietne prace, jedynka i dwójka zaczarowaly mnie ! zadnego zielonego nie zdejmuj, piekna konwersja

Domyślnie

Będę odmienna w opinii. Choć ujęcia są więcej niż bardzo dobre pod każdym względem w moim mniemaniu, to dla mnie jest prawie że profanacją pokazywać tak młode dziecię w takim stylu.
    Pozdrawia Basia, coby nikt mnie nie wziął za chopaka

Domyślnie

No bardzo dobre..

X-T2 | 35/2 | 50/2 | ETRSi | 75/2.8
    radek.art.pl / facebook

Domyślnie

Mają swój klimat Szczególnie numer 1. Miodzio. Niewinność, skromność, podobne do kadru z filmu "Mała Moskwa"

Domyślnie

Niesamowity klimat lat '30 (nawet, choć nie mogę go pamiętać ) Dla mnie rewelacja
    FX+ FX + 20-35/2 + 50/1.4 + 85/1.8 + 70-200/2.8 VR

Domyślnie

Oba rewelka , ze wskazaniem na 2.
    Odyniec! Atakuje ! Uciekajmy do domu !

Domyślnie

Ja się na takich portretach nie znam, więc napiszę tylko tyle, że chciałabym, żeby mój debiut w tej dziedzinie tak wyglądał
    Zapraszam: www.kadr.pila.pl

Domyślnie

Nooo Moniko, bardzo ładnie, mnie się podoba i nie mam wielkich zastrzeżeń a te drobne już były opisane, także ja tylko gratuluję i do zobaczenia na jakimś plenerze czy spotkaniu grupy

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów