Nie spodziewałam się tak dobrego przyjęcia, duża zasługa Igulaka-mała ma niesamowitą urodę, a że jestem osobistą ciocią to wykorzystuję okazje do robienia zdjęć![]()
Szukaj
Nie spodziewałam się tak dobrego przyjęcia, duża zasługa Igulaka-mała ma niesamowitą urodę, a że jestem osobistą ciocią to wykorzystuję okazje do robienia zdjęć![]()
Moniko jak dla mnie super.A i widzę ze modelka troszkę podrosła przez ten rok.
Podoba się.
swietne prace, jedynka i dwójka zaczarowaly mnie ! zadnego zielonego nie zdejmuj, piekna konwersja
Będę odmienna w opinii. Choć ujęcia są więcej niż bardzo dobre pod każdym względem w moim mniemaniu, to dla mnie jest prawie że profanacją pokazywać tak młode dziecię w takim stylu.
Pozdrawia Basia, coby nikt mnie nie wziął za chopaka
No bardzo dobre..
X-T2 | 35/2 | 50/2 | ETRSi | 75/2.8
radek.art.pl / facebook
Mają swój klimatSzczególnie numer 1. Miodzio. Niewinność, skromność, podobne do kadru z filmu "Mała Moskwa"
![]()
Niesamowity klimat lat '30 (nawet, choć nie mogę go pamiętać) Dla mnie rewelacja
FX+ FX + 20-35/2 + 50/1.4 + 85/1.8 + 70-200/2.8 VR
Oba rewelka , ze wskazaniem na 2.![]()
Odyniec! Atakuje ! Uciekajmy do domu !
Ja się na takich portretach nie znam, więc napiszę tylko tyle, że chciałabym, żeby mój debiut w tej dziedzinie tak wyglądał![]()
Nooo Moniko, bardzo ładnie, mnie się podoba i nie mam wielkich zastrzeżeń a te drobne już były opisane, także ja tylko gratulujęi do zobaczenia na jakimś plenerze czy spotkaniu grupy
![]()
Skontaktuj się z nami