Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 21

Domyślnie

Świetna fota.

Może dodam coś w kwesti długich czasów i samotnych motywów.
    Sam poczyniam takie również,ale zdaje sobie rownocześnie sprawe że tego rodzaju fotografia może bardzo łatwo usidlić na długo...
    Bardzo jest to uzależniające i cięzko pózniej od tego się choć trochę uwolnić myślę-jest(było) tu Kilku na forum którzy tego nie potrafią(jedni z wyboru,drudzy z niemocy)
    Niemniej sądze że zawsze będzie mnie ciągnąć do takich przedsięwzieć-a dlaczego?Ano dlatego, że uczucia i doznanie towarzyszące takiemu pełnemu prawdziwej samotności,pełnego oddechu,nadziei wysłanej pustką ambientowej czaso-przestrzeni wypadu są bezcenne(po to jeżdzę na plenery)-jedne z niewielu które zostały nam po Starej Klasycznej wielotysiącletniej Erze.Nadchodzi zupełnie inna jakość człowieka,człowieka który wie wiecej, niż potrzebuje wiedzieć-to zagłusza i czas i przestrzeń i nie pozwala obcować z naszą Matnią.
    Zabija w nas zwierzęcy zew natury...
    Z pogańskim pozdrowieniem dla Nemetha i reszty rzeszy.
    Ostatnio edytowane przez pszetak ; 03-12-2010 o 15:45

Domyślnie

Nieźle Aczkolwiek szkoda uciętego drzewa.

Domyślnie

Pomimo nieszczęsnej gałęzi jest to świetna fota
    Nikon D90 + NIKKOR 18-105 mm + NIKKOR 85 mm 1.8 D

Domyślnie

Muszę szczerze przyznać że bardzo mi się podoba

Pozdrawiam Jarosław Stryjewski. blog

Domyślnie

Jestem calkowicie i bezapelacyjnie na nie. Ani umiejscowienie drzewa w kadrze, ani przyciecie drzewa, ani rozplanowanie ilosci piasu, wody, nieba mi tu nie pasuje. O kolorach milcze bo pracowy monitor.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Strus Zobacz posta
    Jestem calkowicie i bezapelacyjnie na nie. Ani umiejscowienie drzewa w kadrze, ani przyciecie drzewa, ani rozplanowanie ilosci piasu, wody, nieba mi tu nie pasuje. O kolorach milcze bo pracowy monitor.
    A kto by się spodziewał po tobie..TAK....tego jeszcze nie grali...
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Ja po prostu bezwiednie nie przytakuje i nie mam parcia do owczego pedu Jakby strusi ped byl to pewnie bym sie zapisal. Ale owczy.... jakos mi nie lezy

I ciekawi mnie czemu co niektorzy tak punktuja kiedy mowie ze cos mi sie nie podoba. Moze zaczac punktowac jak sie podoba.? Moze notesik ze statystykami ? I pod koniec sezonu bedzie mozna porownanie strzelic. Czy nielot w w swojej potrzebie negacji jest bardziej na nie czy bardziej na tak
    Ostatnio edytowane przez Strus ; 03-12-2010 o 22:50

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bartekkw Zobacz posta
    Fajne kolorki. Technicznie bardzo OK, natomiast mam wrażenie że byłoby dużo lepiej bez tego pionowego drzewka wychodzącego poza kadr - czyli na pochyłej gałęzi kończąc Mistrza się nie poprawia, ale miałem na myśli coś takiego http://img34.imageshack.us/img34/8083/probaod.jpg
    Możesz poprawiać bo daleko mi do mistrza

Nie ukrywam, że takie ujęcie tego drzewa jest ciekawsze ... ale mimo wszystko jakoś się wzdrygam przed taką manipulacją.

Domyślnie

Oryginał bardziej mi leży. Może to dobry pomysł by przystrzyc nieco drzewko, jednak nie totalnie, w Bartkowej wersji zbyt razi pusty trójkąt w PG.
    LED ZEPPELIN

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów