Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 21

Domyślnie Dla borregaard'a ;) - [Nemeth]

Od tych "co nadużywają magenty i manipulują WB pod płaszczykiem ahtyzmu..."

pozdr.

Domyślnie

Świetna fota panie Nemeth.

Domyślnie

Macejuuu... a odpowiedz mi na to pytanie, bo zapewne znasz odpowiedz: W nocy wieje mniej czy bardziej? Woda poruszona jak na 1.5 min a chmury tak jak by na 3 sek... a moze laczysz? mozesz na priv albo tu...
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sebastianito Zobacz posta
    (...) W nocy wieje mniej czy bardziej?
    To zależy

Cytat Zamieszczone przez Sebastianito Zobacz posta
    Woda poruszona jak na 1.5 min a chmury tak jak by na 3 sek... a moze laczysz? mozesz na priv albo tu...
    To są dwa poziome kadry połączone wertykalnie w panoramę. Oba po 20 s.

Domyślnie

Bardzo mi się podoba, chociaż widziałbym trochę bardziej w prawo kadrowanie. Podejrzewam jednak, że pewnie jakieś "przeszkadzajki" tam były i inaczej się nie dało.

Domyślnie

o ... to jest bardzo dobre!
    D300s/MB-D10/17-55/35/50/85/70-200/SB600/ i ... brak czasu! Fuji X-T10/X-T20/18/35/56...

Domyślnie

Dla borregaard'a - [Nemeth]
    Szerze wzruszony jestem......
    Szkoda,że poskąpiłeś magenty i mało manipulowałeś pod płaszczykiem...
    Do reszty się odniosę wieczorkiem...sprawdę jeszcze na monitorku,a nie na lapku.
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Raczej większość z Nas wchodząc na Twoje wątki wie mniej więcej czego się spodziewać...długich czasów i atłasowej wody. Ale jakość tej fotografii i spokój jaki z niej emanuje zatrzymuje na długo. Bardzo mi się podoba. Tylko nie wiem czemu, bo raczej tak nie jest wydaje mi się, że horyzont lekko na prawo leci...? Ale to chyba takie złudzenie apteczne. Pozdrawiam.

Domyślnie

kolejne ładne

Domyślnie

Fajne kolorki. Technicznie bardzo OK, natomiast mam wrażenie że byłoby dużo lepiej bez tego pionowego drzewka wychodzącego poza kadr - czyli na pochyłej gałęzi kończąc Mistrza się nie poprawia, ale miałem na myśli coś takiego http://img34.imageshack.us/img34/8083/probaod.jpg
    Ostatnio edytowane przez Bartekkw ; 03-12-2010 o 14:18
    K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
    http://bartekkw.deviantart.com/
    "Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów