Szukaj
Akurat tego nie kupuję - ale gratuluję !
No to gratuluję. Zawsze to jakaś nobilitacja, choć przyznam że o gazetce nigdy nie słyszałem.
Pewnie dlatego że w ogóle nie wiem jakie są na rynku.![]()
Szary, cichy człowiek.
Gratz![]()
"nie pióro czyni obraz lecz malarz"
Pozdro Kuba
Magazyn jest kwartalnikiem wiec można go przeoczyc
Ważne ze współpracowało mi się z nimi bardzo dobrze a i może kolejnym wydaniem tez się pochwale![]()
Gratulacje , widzialem Twoje zdjecia z surfingu na blogu dla mnie to liga swiatowa w kat.Sport
na Twoim miejscu wyslalbym na konkurs RED BULL ILLUME
No i fajno ! Gratulacje
Aczkolwiek nigdy "zooma" nie miałem okazji czytać, to pismo raczej dla mocno początkujących, tak?
czy testowałeś A33 vs D3100? jeśli tak to powiedz szczerze jak sony sobie radzi z tym półprzezroczystym lustrem![]()
D700+50mm f1.8G+Di866
nie testowałem aparatów. Zdradzę tylko że nikon nie chciał dać do testów nikona d7000 (testy robiliśmy jakiś miesiąc temu) i nie chciał powiedzieć dlaczego.
Przemo: Tak, zoom jest dla typowego amatora.
Egoiste: Dziękite zdjęcia pojawiły się już chyba w europejskiej prasie, dokładnie pokażę jak dorwę konkretne wydania.
Osobiście słabo się znam na konkursach więc chyba nie wysłałem jeszcze nigdy żadnego zdjęcia :P
Bez komentarza...Zdradzę tylko że nikon nie chciał dać do testów nikona d7000 (testy robiliśmy jakiś miesiąc temu) i nie chciał powiedzieć dlaczego.
Gratulacje. Kupię magazyn z przyjemnością![]()
Skontaktuj się z nami