Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 20

Wątek: Chwale się:)

Domyślnie Chwale się:)

W tym oto magazynie pojawią się dwa artykuły mojego autorstwa. Jeden test i jeden poradnik.

Więcej szczegółów tutaj: Blog

Domyślnie

Akurat tego nie kupuję - ale gratuluję !

Domyślnie

No to gratuluję. Zawsze to jakaś nobilitacja, choć przyznam że o gazetce nigdy nie słyszałem.
    Pewnie dlatego że w ogóle nie wiem jakie są na rynku.
    Szary, cichy człowiek.

Domyślnie

Gratz
    "nie pióro czyni obraz lecz malarz"
    Pozdro Kuba

Domyślnie

Magazyn jest kwartalnikiem wiec można go przeoczyc
    Ważne ze współpracowało mi się z nimi bardzo dobrze a i może kolejnym wydaniem tez się pochwale

Domyślnie

Gratulacje , widzialem Twoje zdjecia z surfingu na blogu dla mnie to liga swiatowa w kat.Sport
    na Twoim miejscu wyslalbym na konkurs RED BULL ILLUME

Domyślnie

No i fajno ! Gratulacje
    Aczkolwiek nigdy "zooma" nie miałem okazji czytać, to pismo raczej dla mocno początkujących, tak?

Domyślnie

czy testowałeś A33 vs D3100? jeśli tak to powiedz szczerze jak sony sobie radzi z tym półprzezroczystym lustrem
    D700+50mm f1.8G+Di866

Domyślnie

nie testowałem aparatów. Zdradzę tylko że nikon nie chciał dać do testów nikona d7000 (testy robiliśmy jakiś miesiąc temu) i nie chciał powiedzieć dlaczego.

Przemo: Tak, zoom jest dla typowego amatora.

Egoiste: Dzięki te zdjęcia pojawiły się już chyba w europejskiej prasie, dokładnie pokażę jak dorwę konkretne wydania.
    Osobiście słabo się znam na konkursach więc chyba nie wysłałem jeszcze nigdy żadnego zdjęcia :P

Domyślnie

Zdradzę tylko że nikon nie chciał dać do testów nikona d7000 (testy robiliśmy jakiś miesiąc temu) i nie chciał powiedzieć dlaczego.
    Bez komentarza...

Gratulacje. Kupię magazyn z przyjemnością

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów