Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Wątek: Autoportret

Domyślnie

Zdjęcie arcyuadane zaiste ! Arystokracja po prostu ! Kojarzy mi się trochę z serią skeczy Daukszewicza - "List do Pana Hrabiego"
    Ostatnio edytowane przez copyman ; 05-12-2010 o 01:13
    D700/ S5Pro / N 80-200 f2.8 / N 85 f1.8 / S 8 f3.5 / T28-75 f2.8 / SB 900 / iMac27" / iMac 20" / iPad3

Domyślnie

ładnie jest
    x-pro2 + xt-10 | 23 2.0 + 35 1.4 + 50 2.0 <3
    www.ma-foto.pl

conik
    Gość

Domyślnie

cos tam z dlonmi sie niedobrego dzieje ale ogolnie lepsze od poprzedniego w polarze

Domyślnie

Moim zdaniem trochę za mocne i za brudne, taka stylistyka i obróbka jest dobra dla górnika ale nie dla kogoś kto pozuje z filiżanką kawy, czy tam herbaty, co do samego zdjęcia i jego aspektów technicznych to jest bardzo dobrze i fajnie pomimo kilku niedociągnieć z oświetleniem, dałbym więcej światła jednak na twarz, oczy są słąbo oświetlone a to jest najważniejsze w dobrym portrecie...

Tak więc, trochę więcej światłą i delikatnośći według mnie
    Moja prywatna strona: http://shox.pl

Domyślnie

Bardzo dobra praca pod względem kadrowym, światło jest też ładnie rozłożone w całym kadrze. Jednak nie do końca pasują światła i cienie - nie czepiam się lewej strony modela, bo trudno to ogarnąć jako postronnemu, ale prawa strona jest jak dla mnie trochę dziwna - rozumiem zabrudzienia cieniem ręki, ale dlaczego są jakieś mazaje na kamizelce poniżej jasnego kołnierzyka?
    Pozdrawia Basia, coby nikt mnie nie wziął za chopaka

Domyślnie

Bardzo fajne zdjęcie, poza wyśmienita. Gdybym musiał wskazać jakąś wadę to powiedziałbym, że prawa (z mojego punktu widzenia ) strona twarzy mogłaby być nieco mocniej doświetlona.
    ...N...i...k...o...n... ale już niedługo (-> Olympus)

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów