Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Domyślnie Airsoft "Lans Or Die"

Witam
    jako że ostatnio odskoczyłem od zdjęć bardziej w stronę video zamieszczam filmik z ostatniego wypadu

olender.me
    C5DmkII, C28/1.8, C85/1.8

Domyślnie

Wykonanie bardzo mi się podoba
    Chłopaki biegają, skradają się muzyka buduje napięcie ja przygotowuje się do jakiegoś mocnego natarcia, wejścia i ... i tak czekam, czekam... i .... i nic! :/ zabrakło zakończenia, kulminacji ... a szkoda bo wykonanie jest bardzo fajne.

może jeszcze chłopaki mogli trochę lepiej grać twarzą ale wiadomo że nie są aktorami
    D780|17-35|35|50|85

Domyślnie

No właśnie, napięcie zbudowało atmosferę i na końcu jest... no nie ma jakiegoś zakończenia.
    Za to same ujęcia, montaz w porządku. Kręcileś to na jakimś statywie naramiennym, czy steadycamie?
    Pozdrawiam, Damian Nowakowski
    1x1
    Bękarty Kolarstwa

Domyślnie

Właśnie skomentowałem reportaż z tego dnia chyba (http://forum.nikoniarze.pl/showthread.php?t=165787) - mnie się podobają razem - film i zdjęcia. Rzeczywiście następny krok to już jakiś większy scenariusz chyba.

PS. Zabrakło przedstawienia uczestników - na początku są solówki, jakieś pseudonimy można dodać i byłoby fajnie.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez superkomornik Zobacz posta
    No właśnie, napięcie zbudowało atmosferę i na końcu jest... no nie ma jakiegoś zakończenia.
    Za to same ujęcia, montaz w porządku. Kręcileś to na jakimś statywie naramiennym, czy steadycamie?
    No właśnie to było kręcone przy okazji zdjęć i trochę widać że nie było fabuły itp. mam w przygotowaniu już coś z akcją, w opracowaniu scenariusz, będzie się już działo
    Stabilizacja to jedynie fotograficzny statyw oparty jedną skróconą nogą o bark a dwiema nogami o bok tłowia i czesciowo brzuch. Taka improwizacja dla stabilizacji
    olender.me

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mOSAd Zobacz posta
    Właśnie skomentowałem reportaż z tego dnia chyba (http://forum.nikoniarze.pl/showthread.php?t=165787) - mnie się podobają razem - film i zdjęcia. Rzeczywiście następny krok to już jakiś większy scenariusz chyba.

PS. Zabrakło przedstawienia uczestników - na początku są solówki, jakieś pseudonimy można dodać i byłoby fajnie.
    tak, to była "wspólna akcja", takie wybadanie tematu...

andrzej - filmik wyszedł bardzo fajnie... ja w sumie wiedziałem co w nim będzie bo widziałem co kręciliście nawet raz wam w kadr wlazłem przypadkiem ,
    kurcze, jak będziesz miał wózek na szynach to będzie moc
    grim&evil
    treli-freli, mam mnóstwo megapikseli

Domyślnie

Bardzo mi sie podoba wykonawczo, kadry super, kolory i reszta, myślę, że można z tego zmontować fajny trailer

Domyślnie

Bardzo mi się spodobało, jednak zabrakło punktu kulminacyjnego
    D750 l 24 1.4 l 35 1.8 l 50 1.4 l 85 1.4 l 180 2.8

Domyślnie

dla mnie słabiutko, ponieważ:

-aktorzy sie śmieją
    -ruszają się jak mucha w smole
    -psują cały film

pomysł bardzo na TAK, no ale niestety źle zrealizowany.
    | D600 + MB-D14 | 15-30mm f/2.8 | 50mm f/1.4 | 85mm f/1.8 | SB900 | GoPro | Lowepro |

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gregzorba Zobacz posta
    dla mnie słabiutko, ponieważ:

-aktorzy sie śmieją
    -ruszają się jak mucha w smole
    -psują cały film

pomysł bardzo na TAK, no ale niestety źle zrealizowany.
    Twoje ponieważ jest jednym punktem rozbitym niepotrzebnie na 3 części, nie byli to aktorzy i tyle
    napisz więc o złej grze chłopaków ale odnieś się trochę do innych aspektów filmu, prowadzenie kamery, montaż, gradacja kolorów itp itp. w tej chwili pojechałeś jedynie ludzi którzy w wolnej chwili uprawiają takie a nie inne hobby
    Ostatnio edytowane przez Andrzej Olender ; 07-12-2010 o 12:18
    olender.me

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów