Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 13 z 13

Wątek: Olga - cz. 1-

Zbanowany
    Miasto
    dolnośląskie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez hanibal Zobacz posta
    skad wy bierzecie takie kolory skory...
    ehhh]
    jesli juz chcesz zmieniac swiat to zacznij od siebie
    ale najpierw popatrz na swoje prace i odcien skory swoich modelek bo niektore wygladaja podobnie do parotygodniowych topielcow

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mOSAd Zobacz posta
    No cóż, ta część mi wygląda na poradnik jak nie robić zdjęć w studio. Wszystko na nie.
    Mozna troche rozwinąc?

Były to zdjęcia mozna powiedziec na próbę, chcaielm przecwiczyc takie ustawienie swiateł.
    Nie da sie ukryc ze wciąz "walcze" ze swiatłami, kazda rada jest dla mnie b. wazna.

Co do kolorów na coz tak mi sie jakos spodobało To co wychodzi z puszki nie jest za fajne pomimo kalibracji BW na szarej karcie, moze tu tez jakies wskazowki dostane ?

Jeszcze raz dzięki!

Domyślnie

Zerknij na youtube i poszukaj filmów pod hasłem "portrait lighting", patrz na cienie i kontrast. Na ustawienie lamp. To tak na start, myślę, że to duża dawka informacji i tak. Co do kolorów, to dobry balans bieli powinien z grubsza wystarczyć jeżeli masz jednakową temperaturę barwową świateł. Nie wiem w czym problem - może podeślij jakiegoś NEFa na osamosad (@) o2.pl, to zerknę, podpowiem jak ustawić balans. Karta to jedno, oko to drugie.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów