Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

c-man
    Gość

Domyślnie

Matko jedyna....

Domyślnie

O jacie, przyzam się że Klosa i pancernych oglądam kiedy tylko mogę ale tej kontynuacji nie widzę.
    Zaraz się okaże że Rudego gdzieś pod Berlinem odkopią jeszcze
    Moja galeria: www.darko.cal.pl, zapraszam na FB

Domyślnie

trochę na marginesie, ale właśnie przeczytałem, że "Kevin sam w domu" jednak w Święta zostanie wyemitowany. Na specjalne życzenie 46 tysięcy ludzi, którzy kliknęli pod petycją na FB...
    Kiedyś Zenit, później Nikon i Canon, obecnie Leica wspierana Sony RX100 mk2 wraz z analogami.
    Prywatnie: http://lopal/blogspot.com

Domyślnie

zanosi się na emerycki thriller...
    Canon-Foto-Klub
    C5D, S12-24, C24-70/2.8, C70-200/2.8IS
    Samsung NX10, NX30/2.0, NX18-55 OIS

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Łopal Zobacz posta
    trochę na marginesie, ale właśnie przeczytałem, że "Kevin sam w domu" jednak w Święta zostanie wyemitowany. Na specjalne życzenie 46 tysięcy ludzi, którzy kliknęli pod petycją na FB...
    Jeśli to żart to kiepski

A co do Klosa to dobry kryminał jak zrobią to będzie hit! Brakuje nam polskich dobrych kryminałów a bohaterowie znani wszystkim, temat zbrodniarzy wojennych po wojnie też nośny!
    posiadam kuku na muniu, poszukuje wspólnika z fiksum dyrdum

Domyślnie

Nieee. Kloss jest jeden jedyny i niepowtarzalny. I w B/W. Wszystko zniszczą!
    "Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez velaskez Zobacz posta
    Nieee. Kloss jest jeden jedyny i niepowtarzalny. I w B/W. Wszystko zniszczą!
    otóż to, żeby nie było jak z 40-latkiem 20 lat później - z komedi zrobiła się tragedia
    Moja galeria: www.darko.cal.pl, zapraszam na FB

Domyślnie

Trzeba było się za to zabrać 15-20 lat temu. Była szansa, że powstanie krajowa "podróbka" 007.
    Dzisiaj może się to skończyć mało umiejętnie "odgrzanym kotletem".
    Obym racji nie miał, bo lubię jak J23 zbawia świat
    Tutaj jest... podpis

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez amirez Zobacz posta
    Trzeba było się za to zabrać 15-20 lat temu. Była szansa, że powstanie krajowa "podróbka" 007.
    Powstała. 07 zgłoś się!
    "Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów