Mnie najbardziej podoba się trójka, świetna ściana na drugim planiemoże ciut kontrastu na wodę by się przydało
Edit: sprawdziłem z tym kontrastem, wygląda ekstra po dodaniu tonal contrast![]()
Szukaj
Mnie najbardziej podoba się trójka, świetna ściana na drugim planiemoże ciut kontrastu na wodę by się przydało
Edit: sprawdziłem z tym kontrastem, wygląda ekstra po dodaniu tonal contrast![]()
Ostatnio edytowane przez ART69 ; 30-11-2010 o 22:24
Nikon D90 + NIKKOR 18-105 mm + NIKKOR 85 mm 1.8 D
Wszystkie świetne. Waham się między jedynką i trójką. Zaryzykowałbym delikatne podkręcenie kontrastu na niebie na jedynce.
Ostatnio edytowane przez avenarius ; 30-11-2010 o 22:57
Pozdrawiam!
Miło, że coś sie podoba, zwłaszcza, że są to odgrzebane stare kotlety, nie mam narazie czasu na nowe zdjecia, co innego mi zajmuje czas, jak wiadomo sa rzeczy wazniejsze niz fotografia, ale bardzo dziekuje za komentarze.Pozdro.
Dla mnie 1 naj, za kadr. Swietnie wkomponowales podloge w to zdjecie...
Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
Pozdrawiam, Krzysiek.
Dobry set - 2 i 3 szczególnie mi się podobają!
Zapraszam
<a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>
kadrowo 3 jest rewelacyjna, caly set bardzo przyjemny
Mnie również podobają się wszystkie trzy fotografie. Tło na trzeciej - super![]()
...N...i...k...o...n... ale już niedługo (-> Olympus)
Skontaktuj się z nami