Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Domyślnie Monachium - Ratusz

**

**
    "Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche

Domyślnie

Zbyt długo jesteś na forum, żeby Ci tłumaczył że o tej porze nie robi się zdjęć nocnych - zakładam że innej opcji nie miałeś.
    Zdjęcie fajne, chociaż budynki minimalnie lecą do tyłu. Podoba mi się kolorystyka, ale denerwuje kilkukrotnie powtórzony "duch" nóg osoby w jasnych spodniach idącej w prawo.

Domyślnie

Jeszcze je poPSuje trochę później, i dodam bez niedociągnięć
    "Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez creep Zobacz posta
    Zbyt długo jesteś na forum, żeby Ci tłumaczył że o tej porze nie robi się zdjęć nocnych - zakładam że innej opcji nie miałeś.
    to kiedy? w południe?! Największa głupota jaką na tym forum przeczytałem dodatkowo powielana masowo...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez teh_14m3 Zobacz posta
    to kiedy? w południe?! Największa głupota jaką na tym forum przeczytałem dodatkowo powielana masowo...
    W południe zdjęcia nocne ci nie wyjdą.
    A najlepiej jest je robić o zmroku, kiedy włączona jest juz iluminacja, a niebo nie jest jeszcze całkowicie czarne i mozna złapać jego kolorystykę.

czy to takie strasznie głupie jest ?
    I'm not always right, but I'm never wrong...

Domyślnie

dzięki lechupe
    może nie "nie robi się nocą" a "wieczorem wychodzą lepiej"
    i tak, będę powielał tę głupotę masowo
    a zdjęcie spoko mimo że łamie tę zasadę

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lechupe Zobacz posta
    W południe zdjęcia nocne ci nie wyjdą.
    no nie gadaj

Cytat Zamieszczone przez lechupe Zobacz posta
    A najlepiej jest je robić o zmroku, kiedy włączona jest juz iluminacja, a niebo nie jest jeszcze całkowicie czarne i mozna złapać jego kolorystykę.

czy to takie strasznie głupie jest ?
    No jest bo skoro zdjęcie jest robione o zmroku aby uchwycić kolorystykę zmierzchu to jak to nazwać zdjęciem nocnym w które ma odwzorowywać kolorystykę nocną?!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez teh_14m3 Zobacz posta
    No jest bo skoro zdjęcie jest robione o zmroku aby uchwycić kolorystykę zmierzchu to jak to nazwać zdjęciem nocnym w które ma odwzorowywać kolorystykę nocną?!
    Faktycznie, wybacz, nie zwróciłem uwagi na przebogatą kolorystykę nocnego, kompletnie czarnego nieba...
    Ale moze dlatego, ze mam czarnego laptopa.
    I'm not always right, but I'm never wrong...

Blasius.G
    Gość

Domyślnie

My mamy czarne tło na forum i jest ładnie Mnie się zdjęcie nawet podoba.

Uprawnienia umieszczania postów