Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 17 z 17

Domyślnie

a ja kurna nie mogłem nigdzie transmisji znaleźć w sieci...nic nie działało....;/ ....Barca jedyny klub piłkarski któremu kibicuje

Domyślnie

Świetny mecz Barcy. Tu można zobaczyć bramki.

Domyślnie

oglądałem cały mecz z zapartym tchem! to co robiła Barca z Realem to coś wspaniałego!
    Barca wielokrotnie wymieniała po 20-30 podań ... i mimo iż po 2-3 piłkarzy Realu atakowało jednego piłkarza Barcy to nie mogli odebrać im piłki
    Real przez cały mecz praktycznie ani razu nie zagroził Barcelonie ... a przez 80% meczu nie umiał wyjść z własnej połowy

wielokrotna bezradność "gwiazdek" Realu w końcu przerodziła się w to, że atakowali już tylko rywala a nie piłkę ... i niech się cieszą, że dostali tylko 7 żółtych kartek i jedną czerwoną

dla mnie to był film:
    horror produkcji katalońsko-argentyńskiej: "Wielka masakra piłką futbolową - 5.0"
    NinoVeron |==========[> | IG | Flickr | BLOG | MM | FB
    "na co sprzętu qpa gdy fotograf d..."

Domyślnie

90 minut gry w dziada i tylko 5 bramek
    litościwi byli barceloniści
    "Na początku poznaj wszystkie zasady, żeby o nich zapomnieć"
    John Coltrane

Domyślnie

W dziada czy z dziadem ? Blamaż galaktycznych na całej linij... a tak się chwalili co to będzie i proszę...
    posiadam kuku na muniu, poszukuje wspólnika z fiksum dyrdum

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sheva Zobacz posta
    W dziada czy z dziadem ? Blamaż galaktycznych na całej linij... a tak się chwalili co to będzie i proszę...
    W życiu nie widziałem tak grającej Barcy. Jak już tracili piłkę to rzucali się na przeciwnika natychmiast żeby ją wydrzeć z powrotem. Grała wczoraj najlepsza drużyna w historii piłki nożnej.
    "Na początku poznaj wszystkie zasady, żeby o nich zapomnieć"
    John Coltrane

Domyślnie

Najbardziej mnie zastanawia fakt ze nikt z kibicow Realu sie nie wypowiedzial Mysle ze komentarz zbedny do nizszych fotografii

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów