Cytat Zamieszczone przez elanek Zobacz posta
ManU.
Buu..
Przy tak grającej Barcelonie każdy wygląda na słabego - po prostu od. około 20 letniego mojego kibicowania Barcelonie nie widziałem tak dobrego meczu. Futbol totalny.
http://www.weszlo.com/news/5931 hehe, oni mają podobne zdanie. Ale fakt. Jeszcze nikt nie był tak zgrany i dobry technicznie jak oni.
Teraz zawiodła ofensywa - żadnych praktycznie sytuacji bramkowych, napastnicy i część pomocników nie przeszkadzała w rozgrywaniu, przez co łatwo było podejść przeciwnikowi pod pole karne. Przechodzenie z obrony do ataku w Realu woła o pomstę do nieba. Zbyt mało graczy włączało się w akcje ofensywne, stąd też pewnie rozpaczliwe strzały (albo próby) z 40 metrów.
Zawiódł cały Real. Od obrońców (Ramos, Pepe, Marcelo <- ten ostatni jest tak dobry na prawej obronie, jak drogowcy są przygotowani na zimę), przez pomocników (gra CR udowadnia tezę jego przeciwników, że w meczu z wielkimi się zacina; próby dośrodkowań Di Marii były żałosne..), po napastnika (Benzema dobrze się sprawdzał w roli jokera, w poniedziałek nie dał rady).

PS. Właśnie ograłem Real 2:1 w pucharze króla.