Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 18 z 18

Wątek: W stylu retro

Petex
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez format Zobacz posta
    Sorry, do wszystkich których mogłem urazić swoimi uwagami, fakt trochę mnie poniosło; ale jak 17-to latek pisze, że to zdjęcie nagrobkowe to się zirytowałem. STOP już ani słowa.
    To trzeba zaznaczac pod zdjeciem ze uzytkownicy ponizej 40 roku zycia proszeni sa o nie komentowanie zdjecia

PS. A dopuszczasz do siebie taka mysl, ze 17-latek moze miec wieksze pojecie o fotografii od ciebie?

PS.2 Co do zdjecia to jak juz powiedziano widac duzy wklad pracy. Ladnie wystilizowane. A reka faktycznie daje skojarzenia rodem z kampanii "walka z trzema schodami"

Domyślnie

Mi zdjatko sie podoba... pierwsze skojarzenie - "Wladca pierscieni". Co do reki - zgadzam sie w 100% jakby nie to byloby lux dla mnie

Domyślnie

Nie liczac kikuta, to zdjecie fajne, ale nie podszedl mi ten pomysl z ramka. Niestety mnie tez to wieje oststnia pamiatka...
    forum.niekojarze.pl

nin
    Gość

Domyślnie

bardzo fajne zdjecie
    bardzo nie fajna ramka
    mam 23lata
    i nie slucham hopsiupu

to tylko tyle chcialem tu napisac...

Zasłużony Awatar ALF
    Miasto
    Mysłakowice Karkonosze

Domyślnie

mnie się zdjęcie bardzo podoba, trzyma klimat...też jeżdżę bumierką
    Pozdrawiam Serdecznie Jacek Pawłowski
    F70+D50+D200+Tamron 28-75/2.8+Tamron 17-35/2,8-4+Sigma 70-200/2,8HSM+Nikkor 12-24/4+Nikkor 85/1,8+Metz 54MZ4i+MF055PRO+MF479B ANKIETA - LAMPY BŁYSKOWE

bombel
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ALF Zobacz posta
    też jeżdżę bumierką
    UPS

Widzę, że czas na niezbędny podliz: wiesz ALF - beemki nie są tak obciachowe, jak mówiłem poprzednio. Po zastanowieniu się, dobrowolnie przyznaję, że wydają się nawet sympatyczne i ten, takie... ogólnie fajnie beemiaste po prostu. Szczerze!

swiatlo
    Gość

Domyślnie

Moja amatorska opinia - rzeczywiście ręka dziwna i rzeczywiście owal w kolorach trochę nagrobkowych, to fakt, ale niemniej cała reszta bardzo ładna. Twarzyczka i mina prześliczna, obróbka fantastyczna, efekt malarski bardzo efektowny i widać że rzeczywiście dużo pracy to kosztowało.
    Spróbuj wykadrować od końca rękawka żeby ręki nie było widać i pokombinuj z ramką aby rzeczywiście mniej nagrobkowo było, a wyjdzie prawdziwe cacko.

PS. Rozumiem Twoje rozgoryczenie z powodu tego nagrobkowego skojarzenia. Ale części ludzi naprawdę może się tak kojarzyć. Ja niestety też do nich należę. No nic nie poradzę że takie skojarzenie przychodzi do głowy. Nawet jak się z tym nie zgadzasz i tej opinii nie podzielasz, to dobrze jakby zdjęcie było na wszelki wypadek tak przerobione aby nikomu tak się nie kojarzyło. To jest śliczna dziewczynka, więc i ramka powinna być bardziej radosna.
    Tak się patrzę i już wiem co powoduje to skojarzenie. To ta złota owalna ramka. Jak ją zlikwidujesz i zostawisz sam gradient, to może będzie lepiej?
    Coś w tym kierunku, nie mówię że to dobry kierunek, ale może ta wersja zapoczątkuje jakąś dyskusję bo Twój obrazek naprawdę ma kolosalny potencjał.
    Ot taki szkic (proszę nie zabijaj mnie):

Albo dla żartu i tak -zatytułowane "Alicja po Drugiej Stronie Lustra"

Oj chyba mi się oberwie!

Domyślnie

Dzięki wszystkim za uwagi i krytykę. Po to wystawiłem, żeby się dowiedzieć jakie macie opinie. Nie obrażam się za krytykę, która coś wnosi. Argumenty do mnie trafiają. Swiatlo twój pomysł bardzo mi się podoba. Życzę wam wszystkim udanych fotek.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów