Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 47

Wątek: Jcb

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez krzysztofz24 Zobacz posta
    ... ta piekielna machina stoi tam na stale?
    Nie sądzę, od jakiegoś czasu w okolicach i Kołobrzegu odnawiane i umacniane jest wybrzeże, między innymi i falochrony, podobna spora inwestycja, stąd te maszyny nad morzem.
    Akurat ten egzemplarz był uszkodzony, co widać na obrazku, nie wiem jak długo te machiny tam postoją, ale myślę, że jeszcze troszkę, więc jest szansa do ich wykorzystania podczas wypraw fotograficznych

p.s.
    Jakby ktoś nie wiedział do czego one służą to śpieszę z odpowiedzią, otóż wbijają pale jeden za drugim, które następnie tworzą falochrony...

Dzięki jeszcze raz wszystkim!

Domyślnie

Co za model dla mnie czad!
    W ramach eksperymentu spróbowałbym też coś w bardzo mocnych czerniach i bielach, moja wyobraźnia podpowiada mi ze mogłoby być ciekawie
    Zapraszam
    <a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>

Domyślnie

Pozwolę sobie odkopać wątek, ponieważ postanowiłem podejść do tematu obróbkowego jeszcze raz, gdyż nadpisałem sobie oryginalnego w wysokiej rozdzielczości psd (którego robiłem kilka godzin) zwykłym plikiem jpg ;/

Cytat Zamieszczone przez ostrytux Zobacz posta
    Co za model dla mnie czad!
    W ramach eksperymentu spróbowałbym też coś w bardzo mocnych czerniach i bielach, moja wyobraźnia podpowiada mi ze mogłoby być ciekawie
    Podeszłym do niego tak jak tutaj kolego zasugerował, wiedziałem że drzemią w pliku spore możliwości

Powiedzcie co myślicie, która bardziej wersja wam się widzi, ja się skłaniam raczej w tą drugą stronę, czyli to co poniżej (sporo czasu poświęciłem temu plikowi żeby osiągnąć coś takiego)

2

.

dla przypomnienia pierwszej wersji... klik... http://forum.nikoniarze.pl/showpost....50&postcount=1

Uprawnienia umieszczania postów