Close

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 38 z 38

Wątek: Gry na netbooki

Domyślnie

Dzizas, jak moglem zapomniec... przeszedlem to z 5 razy.

Jak ktos ma sprzet z nieintelowa grafika, to polecam tez Elder Scrolls III: Morrowind. Genialna gierka, choc przyznaje, ze jak ktos nie zalapie klimatu to sie bardzo odbije.

Dalej: Torchlight jest sympatyczny i pojdzie na prawie wszystkim. Z gier wyscigowych to Flatout daje duzo frajdy a wymagania ma bardzo niskie.

No i niezapomniany Half-Life
    D300 | S 10-20 | N 18-200 VR | N50/1.4 AI | T 17-50/2.8 | S 105macro | N 70-300VR | SB600

Domyślnie

Poprawka - Morro dziala na GMA4500HD - czasem skacze, ale da sie grac
    Marcin "emgieb" Brzozowski
    Jest: kupa klamotow
    Moje fotki: TrekLens

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez costi Zobacz posta
    Taka tylko uwaga: procesory z serii SU (dawniej ULV - Ultra Low Voltage) nie sa niestety "porzadne". Stoja ledwo oczko wyzej od Atoma (a i tak nowsze dwurdzeniowe Atomy dorownuja im wydajnoscia), bo ich konstrukcja nastawiona jest na energooszczednosc, a nie wydajnosc. Te netbooki nie pracuja 8h na beterii bez powodu.
    Nie moge sie z tym zgodzic. Sa zoptymalizowane pod katem oszczedzania energii, ale wylacznie tym, ze maja nizsze taktowanie i pracuja na nizszych napieciach. Niektore sa tez jednordzeniowe, ale tych nie biore pod uwage bo sa zupelnie bez sensu. Architektura jest ta sama co w przypadku zwyklych mobilniakow - SU4100 to Pentium Dual-Core 1,3 GHz, SU7300 to Core 2 Duo 1,3 GHz. Oba mają szynę 800 MHz, a nie 1066 MHz jak ich starsi, mobilni bracia cache taki sam, architektura taka sama. To cos zupelnie innego niz Atomy Zreszta to widac jak sie popracuje na jednym i na drugim.
    Marcin "emgieb" Brzozowski
    Jest: kupa klamotow
    Moje fotki: TrekLens

Domyślnie

Z takich małych (ale dobrych!) geierek sprawdź sobie Plants vs. Zombies i Peggle, obie wciagaja jak cholera.
    to be a rock and not to roll

Domyślnie

Heroes III
    "Na początku poznaj wszystkie zasady, żeby o nich zapomnieć"
    John Coltrane

Domyślnie

Ja też polecam Diablo 2. Sam nie mam netbooka, ale sprawdzałem u kolegi (chyba Acer Aspire One) i śmigał bardzo ładnie. Do tego parę przydatnych modyfikacji: Resolution Hack (pozwala grać na dowolnej rozdzielczości ekranu), PlugY (kilka ułatwiaczy, np. skrzynka w mieście o prawie nieskończonej pojemności), Median XL (moim zdaniem najlepszy mod, jaki powstał do D2. Jak się zacznie z nim grać, to potem trudno się nadziwić, jak można było żyć bez niego . Wada: nie można grać na Battle.net).
    Kazimierz Król
    Oznaczenia obiektywów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Wojciech Zobacz posta
    Diablo 2 to faktycznie moze byc dobry pomysl dzieki za wszystkie podpowiedzi
    Jak diablo to może i Torchlight - ta sama ekipa to robiła co D II. I na pewno zadziała na netbook-u
    Nikon D90 | Σ10-20/4-5.6 | N18-105 | N50/1.8 | N75-300 | SB900 | MC-DC2 | ML-L3 | Case Logic SLRC 4 | Benro Beyond Z40 | Canon PowerShot A80

m3
    Gość

Domyślnie

NFS Underground 2 tez powinien na takin nowszym netbooku zadzialac, tata kiedys na lapku gral ktory ma karte graficzna intela na ktorej nie dziala zadna noza gra ale nfs u2 dziala

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234

Uprawnienia umieszczania postów