Close

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 38 z 38

Wątek: Gry na netbooki

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Sa juz nowe Wormsy i smigaja na integrach intela Polecam Na GMA 4500HD przeszedlem tez Starcrafta II

BTW w DII jesli zamierzasz grac na BN, polecam wydanie jakichs 15 zlotych na Allegro i zaopatrzenie sie w odpowiedni setup ;> normalnie by sie go szukalo przez rok ;]
    Marcin "emgieb" Brzozowski
    Jest: kupa klamotow
    Moje fotki: TrekLens

Domyślnie

w jaki sposób diablo to 'może' być dobry pomysł? Ta gra zawsze będzie świetnym pomysłem :P
    Naucz się czytać

Domyślnie

Dzizas, jak moglem zapomniec... przeszedlem to z 5 razy.

Jak ktos ma sprzet z nieintelowa grafika, to polecam tez Elder Scrolls III: Morrowind. Genialna gierka, choc przyznaje, ze jak ktos nie zalapie klimatu to sie bardzo odbije.

Dalej: Torchlight jest sympatyczny i pojdzie na prawie wszystkim. Z gier wyscigowych to Flatout daje duzo frajdy a wymagania ma bardzo niskie.

No i niezapomniany Half-Life
    D300 | S 10-20 | N 18-200 VR | N50/1.4 AI | T 17-50/2.8 | S 105macro | N 70-300VR | SB600

Domyślnie

Poprawka - Morro dziala na GMA4500HD - czasem skacze, ale da sie grac
    Marcin "emgieb" Brzozowski
    Jest: kupa klamotow
    Moje fotki: TrekLens

Domyślnie

Z takich małych (ale dobrych!) geierek sprawdź sobie Plants vs. Zombies i Peggle, obie wciagaja jak cholera.
    to be a rock and not to roll

Domyślnie

Heroes III
    "Na początku poznaj wszystkie zasady, żeby o nich zapomnieć"
    John Coltrane

Domyślnie

Ja też polecam Diablo 2. Sam nie mam netbooka, ale sprawdzałem u kolegi (chyba Acer Aspire One) i śmigał bardzo ładnie. Do tego parę przydatnych modyfikacji: Resolution Hack (pozwala grać na dowolnej rozdzielczości ekranu), PlugY (kilka ułatwiaczy, np. skrzynka w mieście o prawie nieskończonej pojemności), Median XL (moim zdaniem najlepszy mod, jaki powstał do D2. Jak się zacznie z nim grać, to potem trudno się nadziwić, jak można było żyć bez niego . Wada: nie można grać na Battle.net).
    Kazimierz Król
    Oznaczenia obiektywów

m3
    Gość

Domyślnie

NFS Underground 2 tez powinien na takin nowszym netbooku zadzialac, tata kiedys na lapku gral ktory ma karte graficzna intela na ktorej nie dziala zadna noza gra ale nfs u2 dziala

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234

Uprawnienia umieszczania postów