Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 24

Wątek: Dwa kolory.

Domyślnie Dwa kolory.

Przyznaje się bez bicia... pierwszy raz włamałem się aby wykonać zdjęcie! Dojechalem na miejsce w Swanage i okazalo sie, ze molo jest zamkniete! Jak sie nie zdenerwuje... w chwile pozniej podchodzi do mnie mlody chlopak i sie pyta:
    -Chcesz dostać się na molo?
    -Jasne! - odpowiadam.
    -Chodź za mną, przeprowadzę Cie.
    W chwile później bylem na jakiejś łodzi, cysternie, dachu, drugim dachu, drabinie i na molo PRZEPRASZAM za to i czuje się winny...

Takie o to dwa zdjęcia. Pierwsze z molo drugie z plaży.

Pozdrawiam.
    P.S. odpowiedz zdjęciowa dla Klarensa
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Domyślnie

Odnośnie 1 - pali i rozmemłanej wody ostatnio dostatek, ale Twój kadr bardzo mi się podoba.

2. Może minimalnie za jasna woda, ale efekt malarskości niesamowity. Gdyby jeszcze nie te czerwone boje i ewentualnie miasto na horyzoncie...

Domyślnie

No elegancja Bardzo ładne kadry, obróbka na plus
    "nie pióro czyni obraz lecz malarz"
    Pozdro Kuba

Domyślnie

Elegancko
    podpis niezgodny z regulaminem forum

Domyślnie

hehe...Seba, ciesze sie ,ze przywiozles kawal dobrego materialu
    Jedynka ,znana , ale w kazdym wydaniu jest swietna , mi szczegoolnie najbardziej pasuje w B&W i dobrze,ze tak wybrales, uspokaja mnie niesamowicie to zdjecie, co do czepialstwa, jeden maly paproch zostal na niebie, bardziej w centrum .
    Kadr drugi jest niesamowity, taki bajkowy, tonacja swietna i bardzo mi sie podoba, nie ukrywam ale bardzo ladnie zaczarowales , boje kwestia gustu , mi az tak nie przeszkadzaja .
    Kawal dobrej roboty.
    Pozdrawiam

Gaduła
    Miasto
    Kamieniec Ząbkowicki

Domyślnie

1 świetna...kadr, konwersja, no super.
    D610 | N 16-35 VR | N 85/1.8D | T 90/2.8 Di | T 70-300 VC || D70s | N 18-70/3.5-4.5

Domyślnie

Patrząc na jedynkę to wiem dlaczego molo jest zamknięte... ale ja Ciebie rozumiem. Ja też bym chciał takie zdjęcie. To coś jak sosna na Sokolicy
    Czymtasem... pozdrawiam bombelkowo

Domyślnie

Choć trochę czegokolwiek zamiast mleka i byłoby super.

Samo "molo" w bardzo dobrym ujęciu. Mewki (?) dodają uroku.

Ale mleko - stanowczo nie

Domyślnie

wlasnie z tym mlekiem wyglada tak jak wygladac powinno. Jedynka znana i to jest fotka na okladke magazynu fotograficznego
    Mam dzisiaj tyle roboty, ze nie wiem co olac pierwsze.

Domyślnie

Oba bardzo dobre. Jakbym mial wybierac to 2, super kolorki.
    Warto bylo zrobic ten wlam.
    Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów