Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Domyślnie TABLET GRAFICZNY PENTAGRAM ThinType

Chce kupić pierwszy tablet. Czy ktoś używał PENTAGRAM ThinType wiem że najlepsze WACOM ale chyba mnie nie stać (chyba że są jakieś tanie modele warte polecenia). . . Czy w ogóle jest sens bawić sie w tani tablet czy to strata czasu i pieniędzy?
    D600 S10-20 N50 T28-75 N70-300VR SB900 YN460II

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pic1985 Zobacz posta
    tani tablet czy to strata czasu i pieniędzy?
    już sobie sam odpowiedziałeś warto dozbierać do wacoma

Domyślnie

Ostatnio na prezent zakupiłem Bamboo Pen & Touch. Jako że jestem przyzwyczajony do Intousów, zakres nacisku (oraz brak jego dokładnej regulacji) i wielkość są dla mnie ciut przy małe, ale myślę, że dla kogoś nierozpieszczonego tak znacznie droższymi tabletami, będą w zupełności wystarczające. Spokojnie da się na takim Bamboo pracować. Cena: coś koło 350 zł.
    I'm one of those bad things that happen to good people

Domyślnie

osobiście posiadam wspomnianego Bamboo Pen & Touch. Jak za swoją cenę super produkt. Sam jestem zaskoczony jak mogłem obrabiać zdjęcia bez tabletu

Dodatkowo w cenie otrzymujesz pełną oryginalną licencję PS Elements.
    Mamiya + Sony

Domyślnie

PSE jest tylko w wersji FUN - droższej kilkadziesiąt zł. W "zwykłym" Pen (& Touch) nie ma go.

Domyślnie

unikaj tego pentagrama (doswiaczenia wlasne) nie chce pisac jaka to lipa, uzywam bamboo i pomimo roznicy gabarytu to jakosc uzytkowania jest odwrotnie proporcjonlna do wielkosci (mialem najwiekszego pentagrama)
    D90, Samyang, Tamron, Tokina, Nikkor
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez de Fresz Zobacz posta
    PSE jest tylko w wersji FUN - droższej kilkadziesiąt zł. W "zwykłym" Pen (& Touch) nie ma go.
    możliwe, zasugerowałem się podaną powyżej ceną, bo sam płaciłem koło 350 PLN'ów
    Mamiya + Sony

Domyślnie

Cena rzecz względna, ja akurat chciałem szybko i brałem w dość drogim Saturnie. W Cortlandzie różnica jest taka: P&T – 334 zł, FUN S P&T – 371 zł. 37 zł za licencje na PSE to całkiem niezły diil (w gratisie kolor szary zamiast czarnego). A spokojnie można znaleźć jeszcze taniej.

Uprawnienia umieszczania postów