Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 30

Wątek: Perfumy

Domyślnie

Ja od lat kupuje takie rzeczy w http://www.perfumeria.pl
    Szybka realizacja i o jakość tez nie trzeba się martwić. Na allegro nawet nie patrzę jak szukam kosmetyków, a w szczególności zapachów.
    nic...

Blasius.G
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez skulinski Zobacz posta
    możecie jakieś polecić?
    Raz kupowalem w necie. Perfumeria dolce.pl. Nie mam zastrzezen ale jak pisalem wole realne perfumerie. Przy zakupie pojedynczej rzeczy cena wychodzi podobna, a w realnych masz probki gratis, rabaty, promocjie (w sephorze kupilem 1 milion pacco rabane i nie dosc, ze w promocji- kilkadziesiat zl taniej- to jeszcze ladny pasek gratis dostalem).

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez skulinski Zobacz posta
    możecie jakieś polecić?
    Oraza i Kokai. W obu kupuję i powiedziałbym, że w porównaniu do Sephory jest o około 30 procent taniej.
    Kiedyś Zenit, później Nikon i Canon, obecnie Leica wspierana Sony RX100 mk2 wraz z analogami.
    Prywatnie: http://lopal/blogspot.com

Oszczędny w słowach Awatar tomko
    Miasto
    Prawie W-wa ;)

Domyślnie

Blasius.G, każdy robi tak jak lubi, ale mnie np. sephora nie zwabi . Za duża różnica cenowa. Ostatnio zakupiłem versace bc w perfumerii internetowej (sprawdzonej od 2 lat). W sephorze kosztowały drugie tyle. Przesyłka gratis. Kilka próbek nowych perfum. I jakieś inne dodatki. Spory stały już rabat. Sephora (czy inne) tylko do wyszukania nowego zapachu. Pozdrawiam

Domyślnie

ja odwiedzam wyłącznie pewne i znane od lat drogerie - a i tak mam wątpliwości - toż naście lat temu, najwięcej podrabianych Levisów (poza bazarami) sprzedawał sklep firmowy na Alejach w Wa-wie . Wody toaletowe są tak podrabiane, że nawet właściciel drogerii wie że są prawdziwe... bo ma zaufanie do hurtownika inaczej nie rozpozna.. Jak postawicie obok siebie dobrą podróbkę i oryginał - ani na pierwszy ani na drugi " rzut oka" mowy nie ma. Szczegółowe badania z lupą kroju czcionki, jakości nadruku, odcienia butelki - i może ewentualnie, więc jak nie znasz zapachu, nie masz obok drugiej butelki - nie rozpoznasz nigdy . ten rynek to perfekcja wykonania, wszystko identyczne - pudełka, jakość papieru, naklejki, nalepki, kolor szkła, atomizery - wszystko, wiec tu należy być bardziej ostrożnym jak przy zakupie kart SanDisk'a To biznes prawie jak fałszywe dolary - bardzo dochodowy i opanowany przez wyspecjalizowane mafie.
    Ostatnio edytowane przez krzysztof jot ; 29-11-2010 o 12:18

Domyślnie

Zgadza się, kupiłem w fabryce perfum we Francji swoje i chyba to daje jakś pewność... Natomiast w San Marino widziałem tak podrobione rzeczy, że w zyciu bym sięnie skapnąl... Zacząłem dokładniej oglądać aby wyczaić jakiś błąd w opakowaniu itp gdy usłyszałem śmiesznie niską cenę - i ni chu, chu... ;-P Gdyby cena była z 3x taka to bym się pewnuie nabrał a tak była podejrzanie tania
    Pentax (LX) i Nikon (D610i D90)
    SPINNERSTRAPS

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tomko Zobacz posta
    w perfumerii internetowej (sprawdzonej od 2 lat).
    czyli jakiej?

Domyślnie

sa sprawdzone firmy w necie i chyba tez im zalezy na tym zeby nie bylo wtopy. raz pojdzie fama ze handluje podrobkami to na dobre mu nie wyjdzie. takie sieci jak rossman czy superfarma tez nie sadze zeby handlowaly podrobkami.
    natomiast odroznienie po opakowaniu moze byc niemozliwe. sa perfekcyjni pod tym wzgledem. z niektorymi zapachami idzie im tez bardzo dobrze. sa tez takie ktorych nie umieja podrobic. pudelko bedzie, flakonik tez, ale zapachu nie umieja.
    a co do trwalosci to ponoc jest tak ze niektore zapachy potrafia pachniec krocej niz kiedys. obstawiam ze ta trwalosc jest zwiazana standartowo z ksiegowymi firm ktorzy wszedzie maja macki.
    "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - S. Lem

Domyślnie

Ja kupuję tylko i wyłącznie na lotniskach, najczęściej w Londynie. Różnica w trwałości i intensywności jest spora.
    Dziwne, ale mam wrażenie, że do Polski kierowane są inne partie perfum. To tak, jak kiedyś z proszkami do prania...
    Pozdrawiam, Artur
    ---------
    Woody Allen: Mózg jest najbardziej przecenianym z ludzkich organów.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez artoor Zobacz posta
    Ja kupuję tylko i wyłącznie na lotniskach, najczęściej w Londynie. Różnica w trwałości i intensywności jest spora.
    Dziwne, ale mam wrażenie, że do Polski kierowane są inne partie perfum. To tak, jak kiedyś z proszkami do prania...
    I butami.
    "Na początku poznaj wszystkie zasady, żeby o nich zapomnieć"
    John Coltrane

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów