No studiuję, a co to ma do rzeczy?
Szukaj
Królik, Ty chyba dawno na polibudzie nie byłeś. Ostatnimi czasy mamy postępującą feminizację, widzę z roku na rok jak bardzo się to zmienia.
Aż mi się anegdotka przypomniała (od razu przepraszam wszystkie panie za szerzenie stereotypów!) jak kiedyś zapytałem kumpla (studenta informatyki na AGH) ile mają kobiet na roku. Odpowiedział: trzy i pół.
jeśli kupowane w tym samym sklepie, to chyba "podróbkę" należy wykluczyć... Co do chińskich "odpowiedników", to na pewno są mniej trwałe - kiedyś skusiłem się na zakup oryginału na allegro i z oryginału to tylko miało wygląd (flakon).
sprawdzone sklepy internetowe w kwestii perfum to podstawa. I taniej zdecydowanie.
Z moich obserwacji wynika, że niestety od dłuższego czasu nie opłacają się już zakupy na lotniskach. Wpradzie czasami można dostac rzeczy unikalne, to jednak ceny jak u nas w sieciówkach...![]()
Kiedyś Zenit, później Nikon i Canon, obecnie Leica wspierana Sony RX100 mk2 wraz z analogami.
Prywatnie: http://lopal/blogspot.com
Nooo. Nie za bardzo taniej. Taniej tylko wtedy gdy kupisz wiecej niz jeden produkt. Ja kupuje jeden i z kosztem przesylki wychodzi dokladnie ta sama cena co w Sephorze. Do tego w realnym sklepie moge powachac i w ostatniej chwili zmienic zdanie. Dostaje gratis probki, ktore pomagaja mi czasem wybrac nowy zapach.
Ostatnio edytowane przez Blasius.G ; 28-11-2010 o 12:13 Powód: dwa ostatnie zdania dodalem
Z perfumami jest jak z wlasnymi nogami, Ty nie czujesz ich zapachu ale znajomi w pokoju wiedza ze zdjales buty![]()
Posiadam tylko marzenia, rozsiałem je u twych stóp. Stąpaj lekko, gdyż stąpasz po moich marzeniachâ W.B.Yeats
A sprawdź jeszcze gdzie perfumy były produkowane. Słyszałem też teorię, że te produkowane w USA są trwalsze od produkowanych np. we Francji.
http://www.divanii.pl/ - kupowałem u nich jak na razie dwa razy perfumy i za każdym razem błyskawicznie wysyłają, do tego dorzucają testery do paczki.
Nie pracuję u nich![]()
Skontaktuj się z nami