Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 30

Wątek: Perfumy

Domyślnie

No studiuję, a co to ma do rzeczy?

Gaduła Awatar ku6i
    Miasto
    Górny Śląsk/Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jackrabbit Zobacz posta
    ale nie studiujesz czasem na polibudzie?
    Królik, Ty chyba dawno na polibudzie nie byłeś. Ostatnimi czasy mamy postępującą feminizację, widzę z roku na rok jak bardzo się to zmienia.
    Aż mi się anegdotka przypomniała (od razu przepraszam wszystkie panie za szerzenie stereotypów!) jak kiedyś zapytałem kumpla (studenta informatyki na AGH) ile mają kobiet na roku. Odpowiedział: trzy i pół.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ku6i Zobacz posta
    Królik, Ty chyba dawno na polibudzie nie byłeś. Ostatnimi czasy mamy postępującą feminizację, widzę z roku na rok jak bardzo się to zmienia.
    Aż mi się anegdotka przypomniała (od razu przepraszam wszystkie panie za szerzenie stereotypów!) jak kiedyś zapytałem kumpla (studenta informatyki na AGH) ile mają kobiet na roku. Odpowiedział: trzy i pół.
    Tiaaa. Powiedz to tym 20 kobietom na 340 facetów u mnie
    "Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche

Domyślnie

jeśli kupowane w tym samym sklepie, to chyba "podróbkę" należy wykluczyć... Co do chińskich "odpowiedników", to na pewno są mniej trwałe - kiedyś skusiłem się na zakup oryginału na allegro i z oryginału to tylko miało wygląd (flakon).

Domyślnie

sprawdzone sklepy internetowe w kwestii perfum to podstawa. I taniej zdecydowanie.

Z moich obserwacji wynika, że niestety od dłuższego czasu nie opłacają się już zakupy na lotniskach. Wpradzie czasami można dostac rzeczy unikalne, to jednak ceny jak u nas w sieciówkach...
    Kiedyś Zenit, później Nikon i Canon, obecnie Leica wspierana Sony RX100 mk2 wraz z analogami.
    Prywatnie: http://lopal/blogspot.com

Blasius.G
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Łopal Zobacz posta
    sprawdzone sklepy internetowe w kwestii perfum to podstawa. I taniej zdecydowanie.

Z moich obserwacji wynika, że niestety od dłuższego czasu nie opłacają się już zakupy na lotniskach. Wpradzie czasami można dostac rzeczy unikalne, to jednak ceny jak u nas w sieciówkach...
    Nooo. Nie za bardzo taniej. Taniej tylko wtedy gdy kupisz wiecej niz jeden produkt. Ja kupuje jeden i z kosztem przesylki wychodzi dokladnie ta sama cena co w Sephorze. Do tego w realnym sklepie moge powachac i w ostatniej chwili zmienic zdanie. Dostaje gratis probki, ktore pomagaja mi czasem wybrac nowy zapach.
    Ostatnio edytowane przez Blasius.G ; 28-11-2010 o 12:13 Powód: dwa ostatnie zdania dodalem

Domyślnie

Z perfumami jest jak z wlasnymi nogami, Ty nie czujesz ich zapachu ale znajomi w pokoju wiedza ze zdjales buty
    Posiadam tylko marzenia, rozsiałem je u twych stóp. Stąpaj lekko, gdyż stąpasz po moich marzeniach” W.B.Yeats

Oszczędny w słowach Awatar laroc
    Miasto
    Grudziądz/Gdańsk

Domyślnie

A sprawdź jeszcze gdzie perfumy były produkowane. Słyszałem też teorię, że te produkowane w USA są trwalsze od produkowanych np. we Francji.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Łopal Zobacz posta
    sprawdzone sklepy internetowe w kwestii perfum to podstawa.
    możecie jakieś polecić?
    Puszki i słoiki...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez skulinski Zobacz posta
    możecie jakieś polecić?
    http://www.divanii.pl/ - kupowałem u nich jak na razie dwa razy perfumy i za każdym razem błyskawicznie wysyłają, do tego dorzucają testery do paczki.
    Nie pracuję u nich

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów