Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 20

Wątek: Angkor Wat

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez DonArturo Zobacz posta
    to w jakim celu publikujesz zdjęcie- skoro nie znosisz krytyki!
    Ale Ty nie oceniasz zdjecia, tylko to miejsce. Piszesz, ze nie zgadzasz sie, ze te miejsce wyglada jakby bylo " osmolone". A ja Ci mowie, ze tak je widze i tyle. Wrzucasz jakies zdjecie i piszesz, ze sie z tym nie zgadzasz.
    Takze sugeruje pisac o zdjeciu, a nie o tym jak widz te miesjce.

Krytyka wskazana, po to wrzucam zdjecia.

Domyślnie

Wracając do zdjęcia: jest kompletnie nieczytelne. Po za zarysem nie wiele widać.
    Z6II|FTZII|N10-24|N14-24|N35|N24-70|N105VR|N70-200VRII|TC-14EIII|TC-17EII|SB800|YN-685|YN-460II|YN-622N-TX|YN-622N|YN RF-602|YN RF-603
    Było: D700+MB-D10|D200+MB-D200|

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Me_how Zobacz posta
    Wracając do zdjęcia: jest kompletnie nieczytelne. Po za zarysem nie wiele widać.
    Fakt, dla mnie jest czytelene bo mam te miejsce w pamięci
    A dla Was faktycznie nie.
    Takze dzis obrobie kilka zdjec i wrzuce, tych bardziej czytelnych

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez DonArturo Zobacz posta
    z tym się nie zgodzę!
    Ogólnie przyjętą praktyką i dobrym zachowaniem jest niewstawianie zdjęć - tym bardziej nie swoich - do cudzych wątków.
    Be obscure clearly...

Domyślnie

Ja poczekam na więcej, bo jak narazie to jest za mało czytelne i troszkę za smoliste dla mnie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mich77 Zobacz posta
    Widzisz, "przystrzyzone drzewa" to po prostu nie znasz tego miesjca.

"cud swiata" jest przyznawany za jego historię, a nie za wyglad, dla Twojej informacji.

Wrzucę następne bardziej "wodoczne"
    Obawiam się że jesteś w błędzie.

Spójrz na listę "nowych cudów", co tam robi np. Pomnik Chrystusa Zbawiciela w Rio de Janeiro??? W dodatku omal nie znalazły się na niej: Wieża Eiffla, Neuschwanstein, Opera w Sydney...
    To są finaliści "ostatniej edycji", a były jeszcze "ciekawsze" propozycje typu Sagrada Familia, która przy całej swej urodzie jest nawet nie ukończona.

Owszem nie byłem w Angkor Wat, ale widziałem je na mnóstwie zdjęć. To które pokazałeś nie pokazuje tego miejsca w sposób zachęcający do odwiedzin.
    Mogło by być ciekawym dodatkiem do serii zdjęć pokazujących to miejsce w różne sposoby, o różnych porach dnia, przy różnej pogodzie... Samo niestety się nie broni, ale liczę na więcej ciekawych ujęć z tego miejsca.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Me_how Zobacz posta
    dokładnie, sorry ja też nic nie widzę

Rycerz
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tomasz Dudrak Zobacz posta
    Ogólnie przyjętą praktyką i dobrym zachowaniem jest niewstawianie zdjęć - tym bardziej nie swoich - do cudzych wątków.
    dlatego zostało usunięte

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tbogdanowicz Zobacz posta
    Obawiam się że jesteś w błędzie.

Spójrz na listę "nowych cudów", co tam robi np. Pomnik Chrystusa Zbawiciela w Rio de Janeiro??? W dodatku omal nie znalazły się na niej: Wieża Eiffla, Neuschwanstein, Opera w Sydney...
    To są finaliści "ostatniej edycji", a były jeszcze "ciekawsze" propozycje typu Sagrada Familia, która przy całej swej urodzie jest nawet nie ukończona.

Owszem nie byłem w Angkor Wat, ale widziałem je na mnóstwie zdjęć. To które pokazałeś nie pokazuje tego miejsca w sposób zachęcający do odwiedzin.
    Mogło by być ciekawym dodatkiem do serii zdjęć pokazujących to miejsce w różne sposoby, o różnych porach dnia, przy różnej pogodzie... Samo niestety się nie broni, ale liczę na więcej ciekawych ujęć z tego miejsca.
    Fakt, wszystko idzie troche w zla strone. Niestety komisja sie zmienia, badz sam nie wiem co. Ogolnie tak bylo kiedys - historia sprawia, ze "cud swiata" jest cudem swiata.

Dwa lata temu bylem w Ameryce Srodkowej, pojechalem do MEksyku i widzialem Chichen Itza. Dla mnie byla to fajna piramida i tyle. Oczywiscie gdybym nie znal historii tego miejsca. Nic specjalnego, ale historia powala, stad cud swiata.

Rzeczyv typu opera w Sydnej, Sagrada Familia to niestety troche smieszne jest, gdyby byly na tej liscie.

Jak mowilem, wrzuce jesze sporo czytelniejszych zdjec.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Al Koholik Zobacz posta
    ale zesmołowaś to zdjęcie... , wierzę na słowo, że to Kambodża
    podpiszę się, zbyt mocne to b/w

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów