Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 20

Wątek: the NERDS

Domyślnie

Bardzo udana sesja! Gratulacje!
    Pozdrawiam
    Michał

Domyślnie

Swietna robota. Bonusik najfajniejszy

Domyślnie

Fajnie wyszło.

Cytat Zamieszczone przez psychopulse Zobacz posta
    Miałem na miejscu porównanie ze swoją 85 1.8 nikkora, mogę nawet wkleić wycinki z rawów - nikonowska 85 -ka deklasuje canonowską 50 -kę dość mocno, ale oczywiście może to być kwestia tego pojedynczego egzemplarza 50
    Myślę, że to dzięki dobrze wybranej 85ce
    Dxxx i inne.
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

bardzo mi się podoba cała seria, gratulacje!

OT
    Fizyka... oj tak, to ciężko do głowy wchodzi. Zdjęcia budzą dobre emocje, czyli jest ok. Światło użyte celowo, więc nie mam uwag, stylizacje i gra modeli też w porządku. Z technicznych rzeczy to wyszła "tęcza" (mono ) na tle na pierwszych trzech. Ogólnie na plus. Zdjęcia mają sens tylko w serii. Osobno nie mają wartości chyba.
    eee tam, ja studiuje fiz.techniczną i jakoś jeszcze żyje..chociaż w liceum tego g@wna nienawidziłem
    48ProjectBlog[/CENTER]

Domyślnie

jak dla mnie bonus kladzie reszte

Domyślnie

swietna seryjka, bardzo mi sie podoba.
    ND200, 105 2.8 + PN11 & bellows; 70-300 4.5VR
    Edyta
    jestem na FB judith manson

Domyślnie

Bardzo fajna seria, bonus z kategorii wymiataczy, skąd żeś wytrzasną taki fajny kreszowy dres?

Domyślnie

Hehehe, dzięki wielkie! Dres był chyba kolegi ze zdjęcia, chociaż wszyscy przynieśli mnóstwo śmiesznych ciuchów, a, że jest to ekipa niesamowicie sympatycznych i kreatywnych świrów - mieliśmy niesamowity ubaw podczas całej sesji, spróbuję ich namówić na coś jeszcze ale w innej stylistyce

Poprawiłem wersje B&W i dodałem texturę na wszystkich ale pokażę tylko dwie foty bo nie chce dublować tych samych zdjęć co na pierwszej stronie.

7.
    8.
    i jeszcze coś w kolorze

9.

Domyślnie

Świetne. Fotki panów wyglądają trochę jak jedna historia edukacji. Od podstawówki, poprzez np. gimnazjum, liceum, studia i na końcu chyba brak zatrudnienia dla studentów Jeszcze raz gratsy.
    A7RII/24/35/85

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów