Bardzo udana sesja! Gratulacje!
Szukaj
Bardzo udana sesja! Gratulacje!
Pozdrawiam
Michał
Swietna robota. Bonusik najfajniejszy![]()
eee tam, ja studiuje fiz.techniczną i jakoś jeszcze żyje..chociaż w liceum tego g@wna nienawidziłemFizyka... oj tak, to ciężko do głowy wchodzi. Zdjęcia budzą dobre emocje, czyli jest ok. Światło użyte celowo, więc nie mam uwag, stylizacje i gra modeli też w porządku. Z technicznych rzeczy to wyszła "tęcza" (mono ) na tle na pierwszych trzech. Ogólnie na plus. Zdjęcia mają sens tylko w serii. Osobno nie mają wartości chyba.![]()
48ProjectBlog[/CENTER]
swietna seryjka, bardzo mi sie podoba.
Bardzo fajna seria, bonus z kategorii wymiataczy, skąd żeś wytrzasną taki fajny kreszowy dres?
Hehehe, dzięki wielkie!Dres był chyba kolegi ze zdjęcia, chociaż wszyscy przynieśli mnóstwo śmiesznych ciuchów, a, że jest to ekipa niesamowicie sympatycznych i kreatywnych świrów - mieliśmy niesamowity ubaw podczas całej sesji, spróbuję ich namówić na coś jeszcze ale w innej stylistyce
Poprawiłem wersje B&W i dodałem texturę na wszystkich ale pokażę tylko dwie foty bo nie chce dublować tych samych zdjęć co na pierwszej stronie.
7.
8.
i jeszcze coś w kolorze
9.
Świetne. Fotki panów wyglądają trochę jak jedna historia edukacji. Od podstawówki, poprzez np. gimnazjum, liceum, studia i na końcu chyba brak zatrudnienia dla studentówJeszcze raz gratsy.
A7RII/24/35/85
Skontaktuj się z nami