Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 20

Wątek: the NERDS

Domyślnie the NERDS

Mała sesja z kolegami i koleżankami z pracy, pierwszy raz w studio, niestety czasu było bardzo, bardzo mało, więc światła nie do końca ustawione tak jakbym chciał Koncept stylizowania na "nerdów" z góry zamierzony, podczas fotografowania niesamowicie się uśmialiśmy, bardzo wesoła sesja i dobra zabawa Minusem było odmówienie współpracy D90 z lampami studyjnymi i musiałem pstrykać pożyczonym Canonem 7D ze szkłem 50 1.4 i o ile sam aparat bardzo mi się spodobał, o tyle obiektyw trochę mydełko. Miałem na miejscu porównanie ze swoją 85 1.8 nikkora, mogę nawet wkleić wycinki z rawów - nikonowska 85 -ka deklasuje canonowską 50 -kę dość mocno, ale oczywiście może to być kwestia tego pojedynczego egzemplarza 50

Tak czy siak, kilka fotek:

1.
    2.
    3.
    4.
    5.
    i bonus:

6.

c-man
    Gość

Domyślnie

Świetna seria, bonus mnie rozłożył
    Mam spodenki w stylu koszulki pana z 3

Domyślnie

Fizyka... oj tak, to ciężko do głowy wchodzi. Zdjęcia budzą dobre emocje, czyli jest ok. Światło użyte celowo, więc nie mam uwag, stylizacje i gra modeli też w porządku. Z technicznych rzeczy to wyszła "tęcza" (mono ) na tle na pierwszych trzech. Ogólnie na plus. Zdjęcia mają sens tylko w serii. Osobno nie mają wartości chyba.

Domyślnie

Fajna seria Całość fajnie stonowana.
    "nie pióro czyni obraz lecz malarz"
    Pozdro Kuba

Domyślnie

fajne zdjecia, ciekawy pomysł i dobra realizacja
    N i pare gratów

Domyślnie

Dla mnie bomba Trochę mi się skojarzyło z amerykańskimi książkami rocznikowymi A bonus super

Domyślnie

Bonus rządzi Reszta tez OK
    camera obscura i ta i ta...
    parę fotek

Domyślnie

Wszystkie fajne. Gratuluje wykonania i modeli.
    Szary, cichy człowiek.

Domyślnie

bardzo udana cala seria
    Pozdrawiam A.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów