świetne. Mina na 8b bezcennaJedyne ktore mi nie pasi to 7b - ten lysy, rozmazany w tle tatuś wygląda tu dosyć upiornie ... kojarzy mi się z rodzinką Adamsów
![]()
Szukaj
świetne. Mina na 8b bezcennaJedyne ktore mi nie pasi to 7b - ten lysy, rozmazany w tle tatuś wygląda tu dosyć upiornie ... kojarzy mi się z rodzinką Adamsów
![]()
Nikon jest, światło zawsze jakieś też jest, tematów bez liku a czasu za cholerę
www.facebook.com/kpaprocki
|| D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.
5 - zdecydowanie najlepsza
Nikon - taki co mi sąsiad kazał kupić.
Zdjęcia jak najbardziej udanea najbardziej podobają mi się 5 i 10
na prawdę całość wyszła bardzo przyjemnie
teraz czekamy na resztę właściwych sesji z tych poglądowych co pokazywałeś
![]()
D780|17-35|35|50|85
W końcu zaskoczyłeś.Czekałem na to dosyć długo.Po ciekawych pracach z modelkami w plenerze przyszedł w końcu czas na dzieci.
Dzieci to bardzo trudna sztuka fotografii a szczególnie te w ruchu. spróbuj z trzylatkiem a zobaczysz o czym mówię.
Gratuluje
NIKON
Ostatnie mogłoby być szersze, ale maluch, światło i BW są super.
a n a l o g o w i o r t o d o k s i . p l
www.facebook.com/kpaprocki
|| D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.
5ka faktycznie świetna ale podoba mi się jeszcze bardzo 10b no i oczywiście mamuśka!!
Pozdrawiam.
Nikon System
Bardzo fajna seria. Niezła czupryna jak na 7 tygodniowe maleństwo.
Najbardziej podobają mi się 1, 2 i 5 (z czepialstwa, to te kłaczki na usteczkach bym usunął). Najmniej 4 przez bałagan w tle. Na BW też się pojawia ale tak nie razi jak tu.
Pozdrawiam
Michał
pierwszy bonus to majstersztyk GO i kadrowania, kapitalna kompozycja!!!
Czas jest ludożercą, więc staram się nie mieć go za dużo.
Skontaktuj się z nami