Pytanie do kolegów - jak długo lampy Wam działały, i kiedy je zamawialiście, czy prosto od producneta ?? Rozważam właśnie zakup dwóch sztuk YN..
Szukaj
Pytanie do kolegów - jak długo lampy Wam działały, i kiedy je zamawialiście, czy prosto od producneta ?? Rozważam właśnie zakup dwóch sztuk YN..
FX+ FX + 20-35/2 + 50/1.4 + 85/1.8 + 70-200/2.8 VR
Ja kupilem w Polsce 1szt , po tygodniu padla - tzn wszystko dzialalo tylko nie blyskala.
Wymienili na nowa i jest cacy![]()
FX
Mojej lampy nie opłaca się naprawiać , bo wg serwisów to koszt ok 150 zł . A samo sprawdzenie co jest to 60![]()
"GŁASKANIEM NIC SIĘ NIE NAUCZĘ - pokrytykuj mnie nieco"
~ JA
najlepiej oddać to zwykłego elektronika, bo seriwsy cię zjedzą.
Ja zakupiłem 2 sztuki w PL, padły po miesiącu. Odesłałem na gwarancji. Objaw ten sam. Wszystkie diody świecą ale nie wyzwala błysku.
Jednak stówka więcej żeby mieć gwarancję była dobrym pomysłem![]()
odgrzebuje stary temat, padlo dziadostwo ale dlugo trzymalo i bardzo dużo przeżylo, kondensator na bank, wymienie u znajomego elektronika za grosze i będzie chulalo, w moim przypadku lampa zostala wyzwalana przez radio z daleka, radio mialo slabe baterie i nie zawsze dzialalo wiec poszla seria z nadajnika, zeby zobaczyc kiedy zlapie zlapalo 6 sygnalow a bylo na pelnej mocy i chcialo blysnac 6 razy efekt, spalony kondensator zdążyl zalączyć się tryb przed przegrzaniem palnika, lampa u mnie dlugo trzymala rok chyba ale katowana nie milosiernie
Gdzie ty znajdziesz taki kondensator za grosze?
Skontaktuj się z nami